ahojte, chcela by som sa spytat ci mi pride menstruacia ak som mala pohlavny styk 2 dni pred v pripade ze som tehotna?
ja som pred mesiacom uzivala tabletky,no posledny mesiac nie sice partner nedosiel k vyvrcholeniu ale vies tie kvapocky lasky ma strasia...meska mi uz 4den je mozne ze je to aj preto ze som prestala uzivat tabletky? dnes rano som si robila test a bol negat. no ale to asi nieje 100%.
@anjelik123 neboj, mrcha ti pride, aj ja som vysadila tabletky a prisla s tyzdnovym oneskorenim, ja uz medzitým 2 testy urobene a na druhy den na to huraaaaa, mrca prisla. Ako som bola rada - asi prvy krat v zivote
@krasnulka tak to teda dufam lebo druhe by som asi teraz nezvladla, najhorsie je ze sa na to ani necitim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno, môže byť menštruácia. K otehotneniu niekedy dojde po ceste vajíčka - t.j. môže to byť hned pri vaječníku na začiatku vajíčkovodu. Cesta až do maternice trvá 2-4 dni a až potom dochádza k zahniezdeniu do sliznice a to už môžeš byť po menštruácii