Dobry den, otec ma rakovinu a v dosledku toho vodu v bruchu, dnes sa mu tazsie dychalo. Nevie niekto poradit, kde v TN by mu ju mohli vybrat? Dakujem
ako vies ze ma vodu v bruchu? nie pri v plucach? pri srdci? vtedy je stazene dychanie a ak mu to diagnostikovali snad mu aj nasadili lieky ci povedali co a ako - urcite mu to len tak "nevyberu" robi sa to v nemocnici pod dohladom
Aké lieky berie?
@erienka moja mamina tak skončila v nebi mala rakovinu a zaliala ju voda mala brucho ako tehotná bola v nemocnici vytahovalu jej ju a hneď sa jej začala plniť znova urobili jej vyvod ale voda vnej stále bola do par dní už bola len anjelik 💔😭🕯
@noemikatka ziaľ rovnaká skúsenosť v našej rodine 💔
@erienka zavolaj na onkologiu do najblizsej nemocnice a spytaj sa co mas robit. Oni ti poradia.
@alanko20 🕯😭 mamina mi veľmi chýba a poznám ešte jednu ženu ktoru zaliala voda a dlho už nezila tá voda signalizuje že rakovina sa priniesla aj na ine orgány a už nemá veľa času je to to ľúto velmi😭😭😭😭
Aj moj otec mal rakovinu a bohuzial tato voda v bruchu uz bola také posledné stadium.. parkrat mu to aj vyťahovali, na chvíľu to pomohlo, ale teda v konecnom dosledku to uz bolo iba na krátkodobú úľavu.. mrzí ma to.. každopádne treba do nemocnice a trvat na tom nech mu to vytiahnu a snad sa mu uľaví s dýchaním
@erienka pohotovost aby mu ju vytiahli voda tlaci na branicu tazsie sa mu dycha ale teda neni to zjavne dobra prognoza
@erienka v TN na chirurgii, potom môžu zaviesť vývod a budete to robiť doma
@noemikatka
@river_song aj moja mamina voda v pľúcach mesiac vyťahovali ,ale nepodarilo sa 😥
@gubcikova 😭😭😭😭😭 unas to nebolo ani mesiac 💔🕯
Ako ste po chodili prosím je v poriadku?
Ahojte, mozem sa spytat aj ja. Bratovi zistili ze ma vodu v bruchu. Robili ct, rtg, kolonoskopiu aj gastroskopiu a tam nic nezistili.. vsetko je ciste. Ked robili druhe ct tak niekde na hrudniku (nie v plucach) mu zistili na dvoch lymf.uzlinach metastazy.. ked sonom kontrolovali ostatne uzliny (krk, slabiny, brucho, podpazusie) vsetky boli ok.. nemate skusenost co to moze byt?
@erienka pohotovosť?