Otec má rakovinu a vodu v bruchu

erienka
26. dec 2021

Dobry den, otec ma rakovinu a v dosledku toho vodu v bruchu, dnes sa mu tazsie dychalo. Nevie niekto poradit, kde v TN by mu ju mohli vybrat? Dakujem

pribinak
26. dec 2021

@erienka pohotovosť?

kacena4
26. dec 2021

ako vies ze ma vodu v bruchu? nie pri v plucach? pri srdci? vtedy je stazene dychanie a ak mu to diagnostikovali snad mu aj nasadili lieky ci povedali co a ako - urcite mu to len tak "nevyberu" robi sa to v nemocnici pod dohladom

erienka
autor
26. dec 2021

@kacena4 podla rtg v plucach nema, onkologicka povedala, ze v bruchu. Lieky na rakovinu berie vyse tyzdna. Onkologicka povedala, ze ked sa mu zhorsi dychanie, mame ist s nim do nemocnice

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ticko
26. dec 2021

Aké lieky berie?

noemikatka
26. dec 2021

@erienka moja mamina tak skončila v nebi mala rakovinu a zaliala ju voda mala brucho ako tehotná bola v nemocnici vytahovalu jej ju a hneď sa jej začala plniť znova urobili jej vyvod ale voda vnej stále bola do par dní už bola len anjelik 💔😭🕯

erienka
autor
26. dec 2021

@ticko votrient

alanko20
26. dec 2021

@noemikatka ziaľ rovnaká skúsenosť v našej rodine 💔

kittykat22
26. dec 2021

@erienka zavolaj na onkologiu do najblizsej nemocnice a spytaj sa co mas robit. Oni ti poradia.

noemikatka
26. dec 2021

@alanko20 🕯😭 mamina mi veľmi chýba a poznám ešte jednu ženu ktoru zaliala voda a dlho už nezila tá voda signalizuje že rakovina sa priniesla aj na ine orgány a už nemá veľa času je to to ľúto velmi😭😭😭😭

river_song
26. dec 2021

Aj moj otec mal rakovinu a bohuzial tato voda v bruchu uz bola také posledné stadium.. parkrat mu to aj vyťahovali, na chvíľu to pomohlo, ale teda v konecnom dosledku to uz bolo iba na krátkodobú úľavu.. mrzí ma to.. každopádne treba do nemocnice a trvat na tom nech mu to vytiahnu a snad sa mu uľaví s dýchaním

loginexistuje
26. dec 2021

@erienka pohotovost aby mu ju vytiahli voda tlaci na branicu tazsie sa mu dycha ale teda neni to zjavne dobra prognoza

daniela2202
26. dec 2021

@erienka v TN na chirurgii, potom môžu zaviesť vývod a budete to robiť doma

ticko
26. dec 2021

@erienka ďakujem pýtam sa lebo ja beriem Sutent a lekár mi hovoril že nasledujúci liek bude Votrient

gubcikova
26. dec 2021

@noemikatka
@river_song aj moja mamina voda v pľúcach mesiac vyťahovali ,ale nepodarilo sa 😥

noemikatka
26. dec 2021

@gubcikova 😭😭😭😭😭 unas to nebolo ani mesiac 💔🕯

ticko
1. jan 2022

Ako ste po chodili prosím je v poriadku?

erienka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ticko
1. jan 2022

@erienka joj chvála Bohu že ša mu uľavilo ja ešte beriem ten Sutent no mam dosť veľa nežiaducich ucinkov neviem či teraz nasadia iné možno.. Inak je to nanič že nie všetci máme name nárok na lepšie lieky držím palce veľmi 👍😘

erienka
autor
1. jan 2022

@ticko a ten Votrient je povazovany za lepsi?

ticko
1. jan 2022

@erienka je druhý v poradí

xsuzannex
29. apr 2024

Ahojte, mozem sa spytat aj ja. Bratovi zistili ze ma vodu v bruchu. Robili ct, rtg, kolonoskopiu aj gastroskopiu a tam nic nezistili.. vsetko je ciste. Ked robili druhe ct tak niekde na hrudniku (nie v plucach) mu zistili na dvoch lymf.uzlinach metastazy.. ked sonom kontrolovali ostatne uzliny (krk, slabiny, brucho, podpazusie) vsetky boli ok.. nemate skusenost co to moze byt?