Ahojte potrebovala by som poradit lebo uz som naozaj miestami zufala... ide o to že mám ocka, nedavno bol na vysetreni a bol mu diagnostikovany nador na miesku, uz dlhsie mal problemy v tej oblasti, má tam pruh aj problemy s prostatou mal, zatial sa nevie ci je nador zhubny ci nie to sa potvrdi az magnetickou rezonanciou... doktor mu povedal ze bude tak ci tak bude nutna operácia, no on uz teraz vyhlasil, ze na operaciu nepojde, on je proste ten typ co v zivote bol pri lekarovi dokopy asi 5 krat, a ma panicky strach z operacii, vzdy ked ide na nejake vysetrenia tak sa vrati psychicky vycerpany... my s mamou by sme chceli aby na tu operaciu siel, inak sa mu bude nador zvacsovat, no on povedal ze ani za svet... my s mamou sme uz zufale nevieme ako ho presvedcit aby isiel, nechceme o neho prist... on je strasne tvrdohlavy a neda si povedat mame pocit ze jemu uz na nom samom vobec nezalezi a nevieme co mame robit, aj teraz nedavno mal vysoke teploty tie sa mu stale vracaju lebo ma zapal v tele, suvisiaci s tou prostatou
Spytaj sa ho, vi chce vidiet vnucata, uzit si dochodok, alebo.chce aby ste jo o rok na posteli prehadzovali a podavali bazanta a pozerali sa ako pomaly umiera. Vyber je na nom a nic s tym neurobite. Ak si zvoli pomalu, bolestivu smrt, kde zatazi aj vas ako rodinu - bude to tak.
@kamiska098 je to ťažké, keď je niekto taky tvrdohlavy. Ú nás v rodine sme to mali tiež. Dotyčná nikomu nič nepovedala, neliečila sa až už to bolo v štádiu, kedy jej nevedeli pomôcť.... Strašný pocit.
Skúste ockovi vysvetliť, že keby podstúpil operáciu bol by v poriadku a bez problémov a keď nie... Nájdite nejaké foto, videa na internete, ako to potom bude vyzerať, akoby sa citil.... Možno ho to trosku vystraši....ja viem, že je to asi kruté, trochu citové vydieranie ale nič lepšie ma nenapadá. Veľmi držím palce, mate to fakt tazke....kazdy človek však môže žiť tak ako chce. Na druhu stranu, vy sa potom o neho budete starať a pozerať, ako to s nim ide dolu. Verím, že nebudete musiet🙏... A nakoniec ho zlomite😇 a všetko dobre dopadne.