Otázka pre tých, ktorí užívajú betablokátory

31. okt 2024

Stalo sa Vam,ze vam vystupil tep aj napriek tomu,ze lieky pravidelne uzivate? 🙂 Vdaka za prispevky

koniarova
31. okt 2024

Nemeriam si tep. Ale určite sa mi to viackrát stalo.

autor
31. okt 2024

@koniarova pri unave? Namahe? Ablaciu nezvazujes? Ci ti ju lekar neodporucal?

koniarova
31. okt 2024

Skôr v strese, nervozite. Ja to nejako neriešim. Nevidím na to dôvod. Neobmedzuje ma to. Načo si ho meriaš? Je ti nevoľno?

autor
31. okt 2024

@koniarova ja si ho nemeriam,len mi prislo zle,ked som vysla schodmi a zacali sa mi triast ruky,tak som zacala odratavat tep pohmatom, ten bol okolo 150,inak sa mi to preddtym nestalo. Tak dorbe,ked ta to neobtazuje v beznom fungovani, ani mna uz nie,odkedy mam betablokatory. Inak, ty si bola u kardiologa?

koniarova
31. okt 2024

Bola som, ale veľmi dávno. Roky to riešim len s obvodnou dr.

autor
31. okt 2024

@koniarova a mozes mi napisat,ako rpebieha prva navsteva u kardiologa? Teda🍀ak ti to nevadi a pamatas si to 🙂

koniarova
31. okt 2024

Jooj. Nevadí,ale už nepamätám. Tuším mi zmerali tlaj, bral krv a robil EKG.

majamat
31. okt 2024

vies ze tlak a pulz sa meraju v klude?
po fayzickej namahe/pretazeni a aj psychickej zatazi stupaju? je to uplne normalne.

autor
31. okt 2024

@majamat ale ved ja viem 🙂 ale zas po vystupe 10 schodov by mi nemalo prist z toho zle a az tak stupnut tep si myslim. Ci sa mylim? Jasne, je to fyzicka aktivita,ale biedna.

majamat
31. okt 2024

mozno ti bolo zle z niecoho ineho a vyssi tep bol len sprievodny jav. a teda tep stupne uz aj ked sedis a vstanes, aj ked nestupne vzdy rovnako.