Otázka pre očkovaných. Pôjdete na ďalšiu dávku vakcíny?

27. júl 2022

Ľudia, idete na ďalšiu dávku vakcíny? Aké máte skúsenosti s vakcínou Janssen? Páči sa mi, že je v jednej dávke a mám potom pokoj. Čo si myslíte? Či radšej zase na dvakrát je lepšie sa zaočkovať?

sszuzu8
27. júl 2022

Už nejdem

eperia
27. júl 2022

Ja určite nejdem, mám dve dávky, stačí.

hors
27. júl 2022

No ja osobne už nepôjdem.Mam 2 dávky a prekonala som covid ešte než čakali očkovať. Určite nepôjdem

kikushaa
27. júl 2022

Mam 3x pfizer, na dalsiu pojdem len ak s odstupom jedneho roka a ockovanie inou latkou na aktualne varianty subvarianty a ak to bude nevyhnutne

janai1
27. júl 2022

Moderna 3x a už nepôjdem

makica
27. júl 2022

Ja sa nechystam,ale keby som o tom aj uvazovala, tak skor ako na jesen urcite nie, az ked pridu nove vakciny. Janssen by som si nedala. Mam 2 davky (druhu som mala v septembri).

vlado818
27. júl 2022

Mame vsetci 3x pfizer uz urcite nie! Stacilo zabavky...🤣

andrejka2424
27. júl 2022

som 3x, viac už nie.

mondolina
27. júl 2022

uvidím podľa situácie, nemyslím, že to už bude potrebné.

tramtada31
27. júl 2022

Mám 2x astra a 1x moderna. Na ďalšiu pôjdem iba vtedy, pokial by rakusko tým podmienovalo prechod cez hranice.

nikayla
27. júl 2022

My sme 2x a už nepôjdeme. Covid sme nemali 🙏

lucia851
27. júl 2022

Nebola som ani raz a ani nemienim

xena0
27. júl 2022

Nie už neplánujem

ndrag
27. júl 2022

ja tiez asi iba ak rakusko bude vyzadovat pre vstup, inak skor nie 😁. Mam 3 a kovid som nemala.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suge
27. júl 2022

Očkovaná trikrát a dosť.😄 Následne som prekonala a na ďalšie očkovanie tou istou vakcínou, ako minulý rok nevidím dôvod. Ale ak vymyslia niečo lepšie, možno sa dám zlomiť.

lenka_xy
27. júl 2022

Mám 2 dávky Pfizer a pokiaľ to nebude nutné, ďalšiu si už nedám. Mala som dvakrát Covid, raz pred očkovaním, raz po a intenzita príznakov vždy rovnaká.

bimbambom
27. júl 2022

@ndrag
@tramtada31 vraj minulý rok po jeseni trebalo aj očkovanie aj test , je to pravda ? Celkom sa toho bojím , mám už rezervovanú dovolenku v októbri ( v Rakúsku) .
Druhé očkovanie som mala min rok v júni 🤷

ildiko36
27. júl 2022

Nemam ani jedno a urcite nepojdem!! Kazdy kto sa dal zaockovať v okolí ma zdrav .problemy alebo zomrel.
Ja nemam ani 1 ockovanie a ani covid som nedostala..co by som teraz aj bola rada ked dostanem aby som sa ockovať nemusela .

ropucha6
27. júl 2022

Mam dve astry a jeden pfizer. Teraz som tehotna, uvidim na jesen, ci dovtedy dostanem covid alebo nie. Ak nie, tak asi pojdem.

panelacikova
27. júl 2022

ja sa zariadim podľa situácie. zatiaľ to vidím relatívne pozitívne, a teda, že nebude potrebné očkovanie, covid som prekonala minimálne 3x, vďaka očkovaniu som o 2. poriadne ani nevedela a 3. prebehol behom štyroch dní. potom som bola ešte 2x veľmi podobne chorá, ale už som sa netestovala. je možné, že šlo o covid, keďže som v detskom kolektíve... pokiaľ majú byť aj budúce covidy takéto, tak očkovanie nemá zmysel.

panelacikova
27. júl 2022

@ildiko36 otázka bola pre očkovaných. prečo si sa zapojila? 🙂 aby si nám všetkým dala na známosť, že buď budeme nepríjemne chorí alebo poumierame?

ropucha6
27. júl 2022

@panelacikova a ty este nie si mrtva? 🙂

ummimaryam
27. júl 2022

Načo ísť teraz na vakcínu, nechápem? Veď ten Corona boom už dávno skončil... 😆 Ja nie som očkovana, našťastie sme odolali. Skoro všetci čo sa ockovali v rodine a známi zrazu majú záhadné zdravotné problémy, zapáli žíl, tŕpnu a opuchaju im ruky, male infarkty, atď atď... Cize Nie ďakujem

mondolina
27. júl 2022

@ildiko36
čítanie ti evidentne robí problém, rob s tým niečo.

tomikejt
27. júl 2022

Mám 2 x pfizer a už sa viac nechystám

simsalabim
27. júl 2022

Podla situacie. Sucasnu vakcinu urcite nie, iba modifikovanu na nove varianty a v pripade, ze bude zly priebeh ochorenia. Mam 3x Pfizer (a vek nad 50 a rozne pridruzene ochorenia). Covid som este nemala, no zomrel mi nan bratranec (este v lete 2020).

deti95060810
27. júl 2022

manžel 2* Astra a 1*Pfizer - už očkovať nechce
otec 3* Pfizer - už aj ho mám prihlásiť , vraj nemá problém...

sense
27. júl 2022

2x moderna pred polrokom a ďalšia dávka v plane nie je....

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz