Ľudia, idete na ďalšiu dávku vakcíny? Aké máte skúsenosti s vakcínou Janssen? Páči sa mi, že je v jednej dávke a mám potom pokoj. Čo si myslíte? Či radšej zase na dvakrát je lepšie sa zaočkovať?
Ja určite nejdem, mám dve dávky, stačí.
No ja osobne už nepôjdem.Mam 2 dávky a prekonala som covid ešte než čakali očkovať. Určite nepôjdem
Mam 3x pfizer, na dalsiu pojdem len ak s odstupom jedneho roka a ockovanie inou latkou na aktualne varianty subvarianty a ak to bude nevyhnutne
Moderna 3x a už nepôjdem
Ja sa nechystam,ale keby som o tom aj uvazovala, tak skor ako na jesen urcite nie, az ked pridu nove vakciny. Janssen by som si nedala. Mam 2 davky (druhu som mala v septembri).
Mame vsetci 3x pfizer uz urcite nie! Stacilo zabavky...🤣
som 3x, viac už nie.
uvidím podľa situácie, nemyslím, že to už bude potrebné.
Mám 2x astra a 1x moderna. Na ďalšiu pôjdem iba vtedy, pokial by rakusko tým podmienovalo prechod cez hranice.
My sme 2x a už nepôjdeme. Covid sme nemali 🙏
Nebola som ani raz a ani nemienim
Nie už neplánujem
ja tiez asi iba ak rakusko bude vyzadovat pre vstup, inak skor nie 😁. Mam 3 a kovid som nemala.
Očkovaná trikrát a dosť.😄 Následne som prekonala a na ďalšie očkovanie tou istou vakcínou, ako minulý rok nevidím dôvod. Ale ak vymyslia niečo lepšie, možno sa dám zlomiť.
Mám 2 dávky Pfizer a pokiaľ to nebude nutné, ďalšiu si už nedám. Mala som dvakrát Covid, raz pred očkovaním, raz po a intenzita príznakov vždy rovnaká.
@ndrag
@tramtada31 vraj minulý rok po jeseni trebalo aj očkovanie aj test , je to pravda ? Celkom sa toho bojím , mám už rezervovanú dovolenku v októbri ( v Rakúsku) .
Druhé očkovanie som mala min rok v júni 🤷
Nemam ani jedno a urcite nepojdem!! Kazdy kto sa dal zaockovať v okolí ma zdrav .problemy alebo zomrel.
Ja nemam ani 1 ockovanie a ani covid som nedostala..co by som teraz aj bola rada ked dostanem aby som sa ockovať nemusela .
Mam dve astry a jeden pfizer. Teraz som tehotna, uvidim na jesen, ci dovtedy dostanem covid alebo nie. Ak nie, tak asi pojdem.
ja sa zariadim podľa situácie. zatiaľ to vidím relatívne pozitívne, a teda, že nebude potrebné očkovanie, covid som prekonala minimálne 3x, vďaka očkovaniu som o 2. poriadne ani nevedela a 3. prebehol behom štyroch dní. potom som bola ešte 2x veľmi podobne chorá, ale už som sa netestovala. je možné, že šlo o covid, keďže som v detskom kolektíve... pokiaľ majú byť aj budúce covidy takéto, tak očkovanie nemá zmysel.
@ildiko36 otázka bola pre očkovaných. prečo si sa zapojila? 🙂 aby si nám všetkým dala na známosť, že buď budeme nepríjemne chorí alebo poumierame?
@panelacikova a ty este nie si mrtva? 🙂
Načo ísť teraz na vakcínu, nechápem? Veď ten Corona boom už dávno skončil... 😆 Ja nie som očkovana, našťastie sme odolali. Skoro všetci čo sa ockovali v rodine a známi zrazu majú záhadné zdravotné problémy, zapáli žíl, tŕpnu a opuchaju im ruky, male infarkty, atď atď... Cize Nie ďakujem
Mám 2 x pfizer a už sa viac nechystám
Podla situacie. Sucasnu vakcinu urcite nie, iba modifikovanu na nove varianty a v pripade, ze bude zly priebeh ochorenia. Mam 3x Pfizer (a vek nad 50 a rozne pridruzene ochorenia). Covid som este nemala, no zomrel mi nan bratranec (este v lete 2020).
manžel 2* Astra a 1*Pfizer - už očkovať nechce
otec 3* Pfizer - už aj ho mám prihlásiť , vraj nemá problém...
2x moderna pred polrokom a ďalšia dávka v plane nie je....
Už nejdem