Caute baby, máte nejaké tipy, ktoré naozaj pomohli na opicu? Od rana som nič nejedla a je mi fakt že zle. Nikdy predtým som opicu nemala a to som ani veľa nepila, asi ten vek sa na tom pripísal 😅.
@monsterablue haha
Vyvar, coca cola a mne pomoha aj sprcha 😂
abstinovat
Mne zaberá kurací vyvar alebo vývar z bujónu a piť dostatok tekutín. Hoci sa hovori, že je dobre si dat pohárik alkoholu na vyrovnanie hladiny, ale čo je na tom pravdy, to netuším. Klin klinom sa vybija 😅
@anonymous87 od rana pijem kofolu a mám pocit, že po ďalšom pohári mi je horšie 😂
Nie kofolu. Kolu. To je rozdiel
@bessie12 som na dvojdňovom festivale, večer si chcú otvoriť ďalšiu fľašu, tak ak ma neprejde do večera, tak skúsim 😂
@anonymous87 aha nevedela som, ale ďakujem
Šumivé vitamíny a minerály
Máš to ťažké teraz 😁😁😁 keďže si na festivale, tak skus tu colu ako ti bolo poradene, ale pi pomaly, aby ti neprišlo zle z nej
Coca cola je ekrazit 😂😂😂 dobre studena s platkom citronu robi divy 👌
Citrón
mne vzdy v minulosti pomohlo acidko...mala som ho potom nachystane vopred doma,ked som isla na akciu😅
@bessie12 ten vývar by sa mi tu zišiel 😂, asi to vyzerá tak že kúpim hrniec a navarím si to tu v stane 😂
Ďakujem baby, poskúšam, snáď niečo zaberie
uplne naj Alka-seltzer z lekarne, ale ak nemas moznost, tak coca-colu a neskor jedno male pivko....a v noci sa dobre vyspat a hlavne dnes uz ziadny alkohol
@tenerifka teraz si pôjdem pospať tak do večera, snáď to preležím a alkohol už dneska nechcem ani vidieť
Vývar, Sulinka
Cigelka, koľko alkoholu vypijes verzus toľko cigelky dokáže pohltiť všetok alkohol a opraví aj zaludok na "vode"
Nepiť 😃
Ponoriť hlavu do ľadovej vody. Plus studená voda aj na zátylok. Do budúcna, pred akciou si daj banán alebo čučoriedky. Tých typov je veľa na internete...
PS. Ja nepijem, ale veľa čítam 😃
@altaya tiež veľa citavam, ale v momente keď sa niečo deje všetko zabudnem 😅
Fatra
Nič iba spanok