Ošúchané stehná

30. jún 2021

Ahojte dievčatá teraz v lete ako sa nosia kraťasy, sukne a šaty veľmi sa mi ošúchajú stehná a potom to veľmi bolí a štípe a je to celé podráždené, isto niektoré, ktoré máte väčšie stehná poznáte. Čím to potom natrieť, čo je fajn?? Prípadne ako sa tomu vyhnúť? Mám kúpené aj také silonkové “nohavice” po stehná ale to sa po pár krokoch vyhrnie k nohavičkám a nepomáha.

lindusss2016
30. jún 2021

Skusila by som detsky puder

simsalabim
30. jún 2021

Pocula som, ze natriet stehna tuhym antiperspirantom.

freeja
30. jún 2021

Aviril detsky puder, aj ako prevencia aj ako liecba

nerya
30. jún 2021

Nosim kraťasy min nad kolená, vyššie určite nie, ak mám sukňu alebo šaty tak minimalne pod kolená a pod ne krátke legíny nad kolená, hádam chápes ako to myslím 😉 najhoršie samozrejme na kúpalisku behať celý deň v plavkách :-/ tam sa snažím obmedziť pohyb, alebo suché plavky a hneď legíny 🤷

jarnajar
30. jún 2021

Detský krém na riťku ako liečba. Keď sa to zahojí, tak ako prevenciu poriadne natrieť tuhým antiperspirantom.

zuvelyn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ysseba
30. jún 2021

Aj mne sa šúchajú stehná a to nie som nejaká "veľká" 😀 Ja som minulé roky skúšala aj ten tuhý antiperspirant aj detský púder. Ale všetko to vydrží chvíľu - hodinu, možno dve. A sypať si púder medzi nohy v práci mi príde fakt nekomfortné 😀 Tento rok nosím silónkové kraťasy. Na tvojom mieste by som hľadala iné, lebo mne sa vôbec nerolujú k nohavičkám. Ja mám z Lidlu a som spokojná. Aj o klasických kraťasoch alebo cyklistických šortkách som uvažovala. Ale to mi príde nezmysel, lebo to sa už stráca ten pocit vzdušnosti v šatách.

lindusss2016
30. jún 2021

@simsalabim ano vlastne, antiperspirant, aj na stehna aj na chodidla sa odporuca 😁

raszuz
30. jún 2021

Detský púder nie, zvlhne, zhrudkavie a je to ešte horšie. Mne sa osvedčil tuhý deo.

ibrunova
30. jún 2021

Bandaletky

zara0201
30. jún 2021

Tuhy antiperspirant,u mna Rexona. Konecne viem ako na to.

hama_ba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikavadi
30. jún 2021

Tiež odporúčam tuhý deodorant 👍 ja si dám ráno a poobede a bez problémov. Naozaj to funguje.

tncka
30. jún 2021

Ja si davam sudocrem😅

michaela329
30. jún 2021

V Astratex maju nohavičky s predlznenou nohavickou - ja mam dvoje, jedny biele boxerky a jedny jemne stahujuce brazilky, co majú este na stehnach sietkovinove nohavice do pol stehien. Du skvelé, nepotim sa v nich a pevne drzia. Ja inac vobec nie som tazka a vela sportujem-jednoducho je to typ postavy, mne sa suchali aj 48 kilovej stehna

jaga18
30. jún 2021

Za mňa tiež púder. Bud klasický detský, alebo antiperspirant v pudrovej forme, dostať v lekárni 👌

cacianka
30. jún 2021

Uz sme to tu riesili 5x.
Obycajne silonky odstrihnute az pod kolenami a ak pri noseni zistis ze su este dlhe, odstrihnes kúsok.
Kupin nove za 1.50 alebo ked v zime pustia očko na spodku, tak v lete donosim

paulinkaa2
30. jún 2021

Tuhý dezodorant ale pansky. TOP biely AXE pekne vonia.

tana_m
30. jún 2021
simca06022011
30. jún 2021

Púder nefunguje... A napr mne sa stehna odrali v silonkach na svadbe /dlho, leto, teplo, sťahovacie.. A skončila som s liečením viac ako týždňovým)😂 treba si vyskúšať co funguje, aj tenké legíny, pot, šport môžu toto suchšie ešte zhorsit... mne najviac kratasy vyhovujú 😂 videla som aj taky "body glide" tuhý krém ale neskúšala som. Pripadne vazelina alebo balzam.na pery sa tiez odporúča. Podla Mn treba zistiť z čoho to primárne spôsobuje... Ak pot/vlhkosť tak pudrovat, ak trenie tak mastit a ak nezaberá nič nakúpiť kratasove gatuse 😁

cezpat
1. júl 2021

Ja nosim take pasy na stehna - bandelettes

nairia
1. júl 2021

@cezpat ja som ich tiez minule objavila a kks, najlepsia vec! nobelovku tomu, co to vymyslel a skoda, ze som o tom nevedela skor.
autorka - odporucam, na toppancuchy.sk ich maju o cosi lacnejsie ako na bepone, asi 2e rozdiel a ak si z BA, tak priamo u nich v kamennom obchodiku v podchode na hodzovom si ich mozes kupit.

bellovag
1. júl 2021

@simsalabim áno funguje to...mám na sebe vyskúšané

tatik3deti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matabb73
1. júl 2021

@tatik3deti mne sa stehná šúchali vždy, aj keď som mala 50 kg. To isté moja dcéra, má 50 kg a má ten istý problém. Je to dané tvarom stehien. Niekto má stehná ako paličky, niekto tvarované do von a nikto do vnútra. Teraz mam vyššiu váhu a ku podivu mám s tým menší problém ako keď som bola chudšia.

matabb73
1. júl 2021

Mne pomáha natrieť si stehná telovým mliekom tesne pred odchodom z domu. Dcera nosí pod šatami tenké kraťasy.

pa_tricia19
1. júl 2021

@tatik3deti a tehotná má čo robiť?🤦‍♀️ Najmúdrejší na svete...

mey8
1. júl 2021

@tatik3deti ty sa musis ku vsetkemu stupidne vyjadrit? 😂 Co si to za muza? Miesto sedenia v praci, robenia atd. Komentujes kazdu diskusie na zenskom fore😂 zabudol si poznamenat aku mas sikovnu zenusku aj v tomto... 😂😂🤦‍♀️ Ach chod si prosim riesit ju a nestaraj sa tu👍🏻👍🏻👍🏻♥️

magdalenal
1. júl 2021

nečítala som vyššie, možno už dievky písali skôr 🙂 ale ja som si kupila v bepon také krátke "silonky" čo sú ako kraťasy a tie nosím pod šaty a sú super. predtým som si odstrihla zo siloniek :D

stanulienkat
1. júl 2021

@mey8 Prečo máš pocit že sa @tatik3deti stupidne vyjadril? Mňa to hneď ako prvé napadlo, nikto nerieši váhu a tučné stehná, každý si chcete len niečo natierať na stehná. Veď vyriešte si problém.