Zdravím Vás, prosím o radu. Mám 3 dcéry a minulý rok sme boli na dovolenke pri mori. Všetkým aj mne sa stalo ze sme mali ošuchanú vnútornú časť stehien. Mali sme taky červený flak a štípal.
Kombinácia chlóru,slanej vody a mokrých plaviek.
Tento rok ideme zase a chcela by som sa tomu vyvarovať. Viete mi poradiť ako tomu predísť a ako to liečiť ak sa už teda zase niečo také objaví?
Calciova masť moje baby štípala.
Ďakujem krásne za rady
@nikolani presne, toto je super vec. Alebo skuste sortkovy diel plaviek.
Aj v decathlone majú taký malicky deodorant na oblasť stehien a pod prsia - nijako to nevonia, ale funguje to - inak by som cez leto nemohla nosiť šaty.. chcela som kúpiť to od angry.. ale práve vtedy ho nemali ani na nete.. vraj sa dá kúpiť aj v DM..
A ak sa to už objaví, tak je na to dobra klasicka jecoris pasta, alebo teda rybilka 😉
@nikolani túto značku používame obaja s mužom a pecka
Mne sa osvedcil obycajny Rexona tuhy antiperspirant, byva aj neparfumovany.
Prepáč.ale máte silné stehná? Lebo to vzniká trením a teda tomu treba zamedziť nosenim obtiahnutých ľahkých kratasov
Podľa mňa stačí hocijaký dezodorant alebo vazelina.
neostavat v mokrych plavkach. po kazdom kupani ci uz chlor ci more osprchovat vysusit a dat na seba napr bavlnene muselinove sortky
@janinah akože ja som taka trosku.chytena 😆😆😆 a chudnem ale nemám nejak extra silné stehna. No jedna moja dcéra ma 125 cm a 20kg. Je ako taka vyžla a stehna sa jej neobtieraju a aj tak to tam mala podráždené a zase ďalšia ma 3 roky a je taka normálna , nemá silné stehna a akurát pred včerom sme boli na kúpalisku a presne sa jej to znova stalo. Inak to nemavajú ani.ked sa doma kúpu v bazéne.preto si myslím ze ta slaná voda a chlór. Zrejme používajú silnejšiu dezinfekciu a preto sa ta pokožka tak podráždi a skôr ošúcha.
Po okupani sa treba poriadne utrieť. Vazelinka z DM vydrží len krátko. Na odreniny mne zaberal aloe gel.
Inak-nemusi to byť nadváhou, ale typom postavy. Mne sa suchali aj ako 48 kilovej aktívnej športovkyni.
Angrybirds su zbytocne drahe. Roky rokuce mam odskusany tuhy dezodorant rexona treba potriet obe stehna. Zbytocne nekupujte obtiahnute leginy pod obleceniw ci sortkove plavky. Len by ste sa v tom parili a potili. Masticky vazeliny kremy nezaberaju.
@motorkarka1mne ani rexona...ani ladyspeedstick a ani pánsky tuhý deodorant. Ja nedám na nohavičky s dlhou nohavičkou dopustiť a už sú aj veľmi pekné modely.
@michaela329 davat si v letnych horucavach kratasove nohavicky pod saty je ako za trest. navyse zakladatelka temy ma problem v plavkach, takze nohavicky to neporiesia. jedine ze by si kupila kratasive plavky. kazdopadne mne sa tuhy antiperspirant osvedcil.
@motorkarka1 ja som sa z klasického deo (tiež používam rexonu) keď som použila na inú časť ako podpazušie vyhadzala, nie je to na tieto partie určené.. deo medzi stehná čo používam stalo 7€, je to malicke ale zato nemina sa to rýchlo a nedráždi mi pokožku..
@kp7333 za trest je pre mňa ten zosuchany, zožmoleny antiperspirant. A nohavičky nie sú kraťasy. V Astratexe sa dajú kúpiť s krajkovou alebo sietkovou nohavičkou. Autorke som poradila vyššie. Toto bola reakcia na antiperspirant.
Žienky, tie tyčinky z Decathlonu a Angry Beards sú zložením bezpečné na oblasť pod prsiami? Ja sa v tých zložkách nevyznám. Ďakujem.
@bamboocha14 mam toto https://www.angrybeards.sk/busy-b/antirub-move-...
Vyskúšala som aj na kúpalisku, bolo to super, len bude treba opakovať aplikáciu po osuseni a tak..