Ostrohy na obidvoch nohách

thelovelybones
8. jan 2023

Máte niekto aktuálne skúsenosti ako to odstrániť alebo čo najlepšie pomáha počula som že fokusovana razova vlna? Alebo aj že na mytnej v ba robia ožiare v poliklinike? Nevie niekto ako to tam prebieha cena atď? Treba mať výmenný lístok? Bratislava ďakujem

janula12345
8. jan 2023

@thelovelybones ja som chodila na razovu vlnu, pomohlo. Sice to trvalo, ale pomohlo a bolest uplne presla. Odporucam.

thelovelybones
autor
8. jan 2023

@janula12345 kde , cena?

janula12345
8. jan 2023

@thelovelybones bola som v BA, v REVIVE. Ale myslim, ze to nerobia. Bola to zhoda okolnosti, ze v tom case mali pozicany ten pristroj, ako mi povedali. Zvazovali, ci si ho zakupia, alebo nie. Vybrala som myslim cca 5 sedeni a zhruba 2 tyzdne po poslednom som az pocitila ze je dobre, uplne zmizlo. Cenu si nepamatam, ale nebolo to lacne. Bol to jeden z novsich pristrojov... ono je tych razovych vln vraj viac a pristroje tiez odlisne.

janula12345
8. jan 2023

@thelovelybones este ma napadlo, ze v AGEL na Jelacicovej som pozerala vtedy - oni mali tiez. Skus kuk.

thelovelybones
autor
8. jan 2023

@janula12345 rozdiel je fokusovana ťa je lepšia omnoho

freeja
15. jan 2023

@thelovelybones ahoj, prosim ta, podarilo sa ti nieco najst? Tiez to práve riesim, desia ma tie ceny 🥴 vdaka

cacianka
15. jan 2023

Ožiare sú cez poisťovňu zadarmo, mne už 2x pomohli od fest bolestí

laurikalalinka
15. jan 2023

@thelovelybones razova vlna v KE 10 eur jedna balik 40 eur za 5,uvidíme ci to pomôže,aj po vlne treba čas kým to zapôsobí

jaropala
3. máj 2024

po koľkých rokoch môžem požiadať opakovane ožiare pätovej ostrohy na obidvoch pätách? opäť mi to narástlo a poobede už bolesť veľká hoc chodím teraz na rázovú vlnu. Po druhej aplikácii žiadna úľava.