Ostrá bolesť medzi prsiami

zdenicka19
17. mar 2017

Ahojte
uz dva tyzdne mam pichlavu a ostru bolest medzi prsiami...ta hrudna kost...tusim ma to boli pod pravym prsom, ked stlacim tu kost pod lavym...hrozne to boli...hlavne ked spim, ked robim prudke pohyby, ked zdviham malu alebo nieco tazsie, ked sa nadychujem, alebo zivam, ci ked s prudsie otocim...ani spat nemozem, lebo je to nehorazna bolest, ked sa snazim trosku len otocit... zacalo ma to boliet, ked som spala u nasich..citim tam aj taky tlak a ako keby som tam daco mala..vovnutri...
nemali ste to niektora? Prosim o radu pripade odpoved niektorej co to ma alebo mala dakujem kazdemu ...u lekara mam za tyzden termin a som napäta...dakujem za kazdu odpoved

tt247
17. mar 2017

@zdenicka19 Zacviknutý nerv? Ak je to pri pohyboch, nádychoch, zívaní a bolí to hnusne, tak toto ma napadlo.

juliet86
17. mar 2017

Nuz.tipujem.zablokovane rebro alebo zlomene rebro. Drz sa

3009
18. mar 2017

@zdenicka19 určite z chrbtice.

zdenicka19
autor
18. mar 2017

Dufam ze je to iba nerv..zvyknem to mat aj pri silnejsom smiechu 😒 .... dakujem vam za odpovede baby 😘

zdenicka19
autor
18. mar 2017

No a dalej som moc schudla az prilis moc 😔 ..mam chut do jedla vsetko ako ma byt ale ja chudnem asi to bude ten stres predsa

zuzik307
18. mar 2017

@zdenicka19 tiez si myslim, ze z chrbtice /hrudnej/...nieco podobne som mala, spala som na blbom vankusi a potom som mala asi mesiac bolesti v priebehu rebra, presne ake opisujes...ortoped tipoval zlomene rebro, bola som na rentgene, nepotvrdilo sa...nakoniec mi to najbolestivejsie miesto opichli a bolesti postupne pominuli...

zdenicka19
autor
18. mar 2017

Hmm 😒 ihla je moja smrt 😂 ... ďakujem za názor 🙂