Ospravedlnil sa vám niekedy lekár?

11. máj 2024

Stalo sa Vám to niekedy ? Mne včera u zubára pri zákroku, som trosku zjojkla a raz pri gynekologickom vyšetrení. To považujem za milé gesto.
Pripadne nejaký problém s profesionalitou a následným správaním. Tam sa mi to ešte nestalo.

nops
11. máj 2024

Áno,nedokázali po pol roku liečby už viac pomôcť a dohodli sme sa na vyradení.Ale bolo to top oddelenie,úžasný prístup.Robili čo mohli.

17alexis
11. máj 2024

Ano, stalo.

ivkav5
11. máj 2024

Áno, po pôrode pri šití sa mi ospravedlňovala asi 20x za nástrih a to sa ma ešte pýtala, či môže nastrihnúť.

portret7
11. máj 2024

Ano, keď som na detskej pohotovosti riešila neprofesionálny prístup lekárky. Na druhý den po hospitalizácii sa prišla ospravedlniť, ale skôr zo strachu, Ze to pozeniem vyššie…absolútne neodhadla situaciu. Nemyslím si, že to vyšlo z “jej” vnútra a morálneho nastavenia.

michaela329
11. máj 2024

Áno a nie raz. Obvykle mladší lekári a raz jeden hodne ehm... zrelý sa mi ospravedlnil za správanie kolegu.

timea301196
11. máj 2024

Ano zial len v polsku u zubara

marca12
11. máj 2024

Moj zubar sa dopredu vzdy ospravedlnuje. Zlaty je,ked picha injekciu a pritom si brble.. ano viem,som neprijemny,boli vas to... To ma vzdy rozosmeje. Gynekologicka tiez vzdy dopredu sa ospravedlnuje,ze bude neprijemna a atd to pri vysetreni,ked zavadza rie klieste,ci ako sa to vola.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
11. máj 2024

Hej, za dlhé čakanie v čakárni. Čakala som vtedy asi 10 minút 😁 ale bolo to zlaté

unicornlady
11. máj 2024

Stalo sa mi to pri zubárovi, ale tiež je to mladší ročník. U nich na klinike sa robí aj rontgen, tak sa ospravedlnil za dlhšie čakanie, kým si bol pozerať výsledky.

marikaan
11. máj 2024

@petronellla87 aj mne za čakanie ale ja som čakala 4 hodiny ako vždy

jaskolka
11. máj 2024

Mne pri šití pri prvom pôrode, a potom už vravela, ze ju to boli aj za mňa. Rodila som VEX, šila ma asi 1,5 hodiny komplet zvnútra aj zvonku