Ahojte máte niekto skúsenosť s tým že by vás bolelo vnútri ďasno a sánka aj keď zub ešte nieje vidieť? Mám také pichlavé bolesti, tlak v sánke a po zube zatiaľ ani stopy a už je to takto 2 mesiace ... Bola som u dr pred mesiacom aj na trh kvôli iným zubom ale o osmičkách nič nehovorila. Dakujem za rady
@kaki3 ako dlho to trvalo prosím ťa? :D dúfam sa prereze lebo keď tam kukám mám pocit že miesto tam veľmi nemá :D
Treba ísť na RTG a zubárka povie či má kde vyliezť alebo musí von. Ja som takto nemala ani jednu prerezanu a už mám všetky 4 zuby múdrosti von. Nemali kam rast a len boleli a robili zápal. Všetky mi vybral stomatochirurg. Zubár musí posúdiť.
@martinusik91 a ako prebieha také vyberanie? To spraví na jedno sedenie?
@mandymoore123 prídeš dostaneš anestézu, rozreze, vytrhne, zasije a ideš domov. Horné sa väčšinou ani nesiju. Väčšinou to robia po jednom ale ja som si dala po dva. Vždy mi totiž rástli dva naraz tak som povedala že sa odtiaľ nepohnem kým mi nevyberie oba 😂 Najprv mi neveril, vraj som ubolena a preto sa mi zdá že oba mi idú ale keď rozrezal tak povedal že som mala pravdu. Nie je to nič hrozne, len treba rátať s opuchom tak 3-5 dní
Tak tozvie ako ho mas otoceny, RTG ti nerobili? U mna to boli mesiace kym vysiel, on tak po troske, ale tie bolesti akoze niekedy ozaj cele zle. Som myslela, ze mam nieco so zubami a to len novy chcel vyjst. Uz sa ani necudujem, ked deti tak placu, ked im idu zuby 😀
Ano mam skusenost. Normalne v noci som sa budila na to, co ma sanka bolela, ked sa osmicky tlacili. Ale nebolelo to stale, to len niekedy ma to chytilo, ale zvykla som si ked to prislo dat si Cetalgen, ten mi od bolesti ulavil a mohla som spat a uz je osmicka vitazoslavne vonku 😀