Ošetrovali vám zuby študenti medicíny?

17. máj 2023

Ahojte, mam taku otazocku.
Vsimla som si, ze existuje nieco ako osetrenie zubov (kanalik, kaz, vymena plomby, ..) studentami zubneho lekarstva pod dozorom skuseneho lekara za nizsiu cenu. Chcem sa spytat, mate niekto skusenost s niecim takym? Ak ano, ako hodnotite? Rada by som skusila, ale bojim sa, ci by lekar naozaj dohliadal na studenta a student by neurobil nejaku chybu, s ktorou by som este musela behat navyse.. Dakujem.

jaskolka
17. máj 2023

Áno, ošetrovali mi viackrát. V Košiciach, v Novej nemocnici. Ja som bola spokojna, doktorka na nich dohliadala a kontrolovala vždy.

bolarazjedna
17. máj 2023

Aj mne na Heykudovej, a bola som spokojná. Možno pracovali trocha pomalšie, ale nejako to nevadilo, nebolelo.

babababka
17. máj 2023

Tiež na Heydukovej,o.k.

nique
17. máj 2023

Áno.

oskorusa
17. máj 2023

Áno, opakovane a vôbec by som sa nebála. Ide o študentov vyšších ročníkov, prax majú od prvého ročníka, zubári sú veľmi zruční, inak nemajú šancu sa dostať do ďalšieho ročníka. Ak máš takú možnosť, smelo do toho

e1i
17. máj 2023

Tiez len pozitivne skusenosti

deti95060810
17. máj 2023

synovi robil prehliadku 20 minút... to môžem ja len snívať - môj zubár tak 20 sek.

jazula
17. máj 2023

Bola som v BA na Heydukovej a bola som spokojná. Výhoda - vyborna cena a v case keď majú prax aj dosť voľných termínov. Nevýhoda - dlhšie to trvá, nerobia úplne všetky zákroky/ošetrenia a fungujú len určitú dobu v roku, keď majú prax.