Ošetrí ma zubár, keď mám herpes?

11. apr 2022

Ahojte,
vo štvrtok som bola na čistení očného zubára, od nedele mi opuchla polka tváre. Dnes sa mi objavil herpes. Dávam na to zovirax ale zatiaľ nezaberá. Ošetrí ma zubár?
Ďakujem

janai1
11. apr 2022

Nie

ornela_tn
11. apr 2022

mne raz na hygiene povedala, že jej to nevadí, ona má rukavice a vydezinfikuje sa, ale či to nevadí mne, aby mi to nekrvácalo

puklica13
11. apr 2022

Po správnosti by ta ošetriť nemal..ľahko ti môže vírus zaniesť mimo pery..a to fakt nechceš zažiť...na druhej strane pokiaľ máš opuch by som k nemu šla...možno máš zápal a potrebuješ ATB

janina1127
11. apr 2022

Muž raz tak mal bolestivý zub, ale ošetriť ho nechcela, keď mal herpes. Musel vydržať kým to prešlo až potom išiel k zubárke. Ale myslím, že to je veľmi individuálne a treba sa na to informovať.

hela_tn
11. apr 2022

Ja som mala malý herpes na pere,ani ho nebolo vidieť,keď mi robil zubár zub a teda na ďalší deň som mala v polke úst po dasnach herpesy-afty no bolesť riadna..takže za mňa nikdy viac s herpesom k zubárovi..človek sa učí na vlastných chybách

adamadent
11. apr 2022

S herpesom si infekčný pacient. Infekčni sa ošetrujú len v akútnych prípadoch. Si opuchnuta - si akútna. Ráno zavolať na ambulanciu kedy môžeš prísť.

simca06022011
11. apr 2022

urcite treba kontaktovat kvoli opuchu zubara, u nas zubarka este aj herpes niecim osetruje,takze nie je zakazane tam ist... ale opytaj sa jeho, urcite minimalne atb da, pozrie...

dadka128
12. apr 2022

Herpes ti môže prasknúť a môže sa rozniest :( ale ak je zub bolestivy nepýtala by som sa. Herpes môžeš mať aj 2 týždne a trpieť hadsam nebudeš.