Dobry den ma niekto skusenosti s osetrenim zubov v celkovej narkoze u dospeleho cloveka? Pre PP (panicku poruchu) som sa rozhodla pre tento zakrok budu ro robit cca 3 hodiny, plombovat a trhat dolne stolicky. Ak ma noekto skusenost alebo poznate niekoho budem vdacna za akekolvek info..ako to prebiehalo bolesti po...atd..
Dakujem
cez Sydent isem oni maju dobry pristup k takym pacientom ako som ja 😀 jasne platia sa zakroky s priplatkom uspatie atd atd...mna vyjde par zubov 1700€ 😂
Ahoj, síce neporadím s celkovou anestézou, ale možno aj toto niekomu pomôže. Tiež som mala panický strach zo zubára a roky som sa mu vyhýbala. Potom ma ale jeden začal bolieť tak, že som musela utekať na pohotovosť a vytrhli mi ho. Tak som si povedala, že je načase niečo robiť a narkoza sa mi zdala tiež najlepšie riešenie, lebo ja som sa o zuboch ani rozprávať nemohla. Ale začala som som trochu pátrať na nete a vybrala som si jednu zubárku, čo mala byť bezbolestná. Za výdatnej pomoci doprovodu som sa tam odhodlala a neľutujem. Síce som sa najprv celá triasla, ale môžem fakt povedať, že ma tam naozaj nikdy nič nebolelo. Dokonca ani vpichnutie injekcie a to mi ich pri čistení nervov dala tri 🙂. Ak máte niektorá podobný problém zo zubármi, vrelo odporúčam, síce to nie je lacné, ale rozhodne to stojí za to. A neverila by som, ako môže takýto prístup pomôcť so strachom zo zubára. Síce som stále trochu nervozna, ked tam idem, ale nedá sa to porovnať 🙂
@proximaa ahoj a kde sa nachadza ta zubarka ? A kolko sa u nej plati je draha ?
@anomois to je kolko par zubov ? 😀
@scarletka34 ahoj, je v žiline, ale som si istá, že v každom väčšom meste sa nájde podobná ambulancia. Myslím, že injekcia stojí 12 e, a blomovanie podľa rozsahu 30 - 60 e. Najviac ma vyšlo to čistenie kanálikov, tam sa platí podľa počtu koreňov a keďže som ich mala hneď päť na jednom zube, jeden mi spravila grátis, že aby som toľko neplatila 🙂, za jeden je 50 €. Síce som mala potom pol dňa stŕpnutú polovicu úst 🙂 ale fakt to vôbec nebolelo
@anomois A kde ti to budu robit.? Take nieco by so aj ja brala ja mam tiez strach zo zubara. A za to sa aj priplaca ?