Ahojte, máte prosím Vás niekto skúsenosti s ošetrením od študentov zub.lek. v Bratislave?? ...tiež som študenta a snažím sa uživiť sama, čiže veľké peniaze si nemôžem dovoliť nechať u zubára. Aj keď šetriť sa dá na všetkom,jedine na zdraví nie..ale aj tak by som bola rada keby ste sa podelili so svojími skúsenosťami.
@katina9061 robia to pod dozorom skúseného zubára, podľa mňa pohoda
@katina9061 no neriskovala by som to aj ked maju dozor. Stat sa moze vselico aj skusenemu lekarovi nie este studentom 🙂 radsej si pozicaj ale urcite na takomto niecom by som nesetrila 😅
ja viem len sprostredkovane - muzov kolega tam chodi stale a je spokojny.. ja som chcela tiez, ale bolest ma donutila vyriesit to sukromnou zubarkou, co bola nedaleko nasho domu.. nakoniec to nebolo az tak vela ako som sa obavala, ale opravu druheho kazu trocha odkladam, pretoze kazdy mesiac je nieco dolezitejsie zaplatit..
@katina9061 ja som bola spokojna... sice to trvalo dlhsie ako u skuseneho zubara, no mne to nevadilo ☺ a aj oni sa musia nejak ucit a ziskavat prax.... mne osobne by zase vadili studenti pri a po porode...
Ja si to len pochvaľujem ;) kamoška končila školu a bola veľmi jemná a naozaj sa vyhrala aj s pánom doktorom a doktorkou... a plus za lacný peniaz 😀
Ahojte, aj ja zvazujem podobnu alternativu. Mam dost zanedbany chrup, hlavne co sa zadnych zubov tyka a nemam zrovna moc peniazkov nazvys. Viete mi prosim niekto dat priblizne info, ze v priemere asi o kolko to vyjde lacnejsie tymto sposobom ako keby som sla k beznemu zubarovi? Dakujem vam za odpoved.
@katina9061 ja ked som byvala na intrakoch, tak tam boli inzeraty, ze studaci - dentisti ponukali osetrenie zubov a bolo to ok, lebo sa snazia, su opatrni, maju snahu a je tam dohlad
poznam par spolubyvajucich co si takto zuby dali osetrit a boli spokojni