Ošetrenie pleti laserom počas dojčenia

kvanda
26. dec 2012

Mile mamicky, najde sa tu aj niektora z vas, ktora podstupila pocas kojenia osetrenie pleti pulzujucim svetlom - laserom? Mam uz dlho problemy s akne a toto je uz posledna moznost, ktoru chcem vyskusat a dufat ze mi pomoze. Len neviem ci to neprinasa nejake rizika ked kojim. Stale sa to snazim odsuvat, len aby som nemusela dcerku kvoli tomu kojit. Ale ked sa inak nebude dat asi budem musiet. Dufam ze sa najde aspon jedna z vas ktora mala podobnu dilemu ako ja.

liz_lemon
26. dec 2012

@kvanda ja som chodila na laser, ale na odstranovanie ochlpenia, a to sa nesmelo robit v tehotenstve, ani kym sa koji, takze si myslim, ze toto bude tiez tak
ublizit to vraj neublizi, ale v tehotenstve a pocas kojenia sa to nerobi kvoli hormonom

luba41
26. dec 2012

@kvanda http://www.mamila.sk/pre-matky/poradna-dojcenia/ ak si sa ešte nepýtala tuto, tak skús 😉

kvanda
autor
26. dec 2012

@liz_lemon
A co akoze kvoli hormonom? Mne ide hlavne o to aby to malej neublizilo, jak napriklad ked sa pise o liekoch ktore prechadzaju do mlieka

liz_lemon
26. dec 2012

@kvanda no, to sa tykalo hlavne tej laserovej epilacie, ze by bola zrejme zbytocna, lebo hormony v tehotenstve a pocas kojenia su ine, a mozno aj to tvoje akne by sa ti neskor vratilo
ja by som s tym pockala na tvojom mieste

kvanda
autor
26. dec 2012

@liz_lemon no lenze ja mam tento problem uz vela vela rokov cize s tehotenstvom a kojenim to nesuvisi

liz_lemon
26. dec 2012

@kvanda to je jedno, ono by sa ti to mohlo zlepsit, a potom, ked prestanes kojit, vrati sa ti to do povodnej podoby, kvoli hormonom, preto by som pockala
ale najlepsie asi bude, ak sa poradis priamo s koznym lekarom