Ahojtr baby pred 3dňami ma z ničoho nič začal strašne boliet plombovaný zub tak som šla k zubárovi ktorý mi zistil zápal nervu pod plombou, dal mi antibiotiká a v pondelok mi bude nervy vyberať, čo mám od toho čakať? Bolí to? Nikdy mi nič podobné nerobili. Ďakujem za každú radu 🙂
Dá ti injekciu (aspoň mne to bez injekcie nerobili), prípadne si vypýtaš.
Vyvŕtať ti musí zub do hĺbky a potom takou ihlou špárať (tam sú na nej také drážky, skoro ako keď máš šróbik), bude ti tam dávať takú horko-kyslú tekutinu, v podstate ti nejak preruší tie nervy. Potom ti dá vložku,možno o nejaký čas ti to znova "prepichá" a dá vložku.
Potom ti vyplní kanáliky a pošle na rontgen, dá vložku. A poslednýkrát ti dá aj plombu.
@unicornlady a bolelo?
Je to bezbolestné ošetrenie. To sa báť nemusíš. Už sa len rozhodni, či to chceš mat kvalitne a dobre ošetrené na prvý krát u zubára s potrebným vybavením alebo pôjdeš na také ošetrenie 2 krát či prídeš o zub.
Potrebuješ toto https://cityclinic.sk/stomatologicky-mikroskop/ aby mal zubár v ambulancii, inak utekaj.
Toto najviac boli na konci, ked doktor oznami cenu 😬
Nebolí to, keďže ti pichnú injekciu od bolesti.
@diewcatqoo presne 😂😂😂
Ahoj, vies co, parkrat ma to nebolelo vobec a raz ma to bolelo dost. Vzdy som mala injekciu. Uvifis no. Hadam to bude bezbolestny pripad 🙂
Neboj sa, urcite Ta to nebude boliet, a tym, ze si dostala aj ATB na preliecenie zapalu zaisti, ze anesteza Ti zaberie. Niekedy totiz pri zapale nemusi anesteza zabrat, ale Ty mas lieky, takze bude to bezproblemove. Drzim palce a daj potom vediet
@diewcatqoo ano, to mas pravdu 😂 aj ked teda nie je to smiesne, ze je to zial realita
Nebolí. Veď dá injekciu. Hlavne si priprav peňaženku.