Oscillococinum

steffi50
29. nov 2018

Ahojte, pouzivate niekto oscilo ? Kupila som si to ako prevenciu, lebo doma sa siri chripkova epidemia, ako to pouzivat, ked ide o preventivne opatrenie ?

tosomja
29. nov 2018

@steffi50 v návode je napisane. Nepamatam ako som to davkovala dcére, ale pomaha to. Aspon nám ano

pribinak
29. nov 2018

To je homeopatikum, skoda penazi, radsej si si mohla kupit kilo pomarančov a pohár medu

sadika
29. nov 2018

my to uzivame stale, Dceru ako 1.5 rocnu som dala do jasli,raz tyzdenne tubicka oscilla,alk na nu nirco liezlo tak pravidelne kazdy den, dnes ma 3 roky a bola chora len raz!!!! a aj to bola epidemia v jasliach ruky-bohy - usta. Ja tehotna druhy krat, tiez na oscile, po 2 dnoch priznaky choroby prec, novorodenec v 3 tyzdnoch chory- po 2 tubickach ustupenie priznakov. Uzivanie- ako prevencia staci raz tyzdenne, ak su pritomne priznaky ochorenia,kazdy den jednu tubicku. Nech mi nik nevravi ze homeopatia je placebo!!! tak preco to teda zabera u deti a zvierat,ktori si este nic neuvedomuju????

steffi50
autor
30. nov 2018

@sadika no ja som si dala včera a aj dnes nakoľko manžel je chorý a ja jeden deň sa cítim ôk a jeden deň choro... Kombinujem s tantun verde cmukackami TK snáď to bude dobre

caroline_
30. nov 2018

@sadika jasne ze homeo funguje 🙂

lubovnan
1. dec 2018

Oscilococc. stačí raz denne 1 guličku na prevenciu pred chripkou.

evittam
1. dec 2018

@sadika Mam dve deti. Nikdy ziadne homeo nebrali. Len vyvážená strava, pobyt na vzduchu, vit.C, v zimnych mesiacoch D. Syn bol naposledy chory pred 10.rokmi, dcerka este vôbec. Jasle, skolky,skola, CVC, kruzky,.....

evittam
1. dec 2018

Homeopatia je systém alternatívnej medicíny založenej na použití minimálnych (až nulových) koncentrácií liečiv, ktoré v masívnych dávkach údajne majú vyvolávať efekt podobný tomu, aký má liečená choroba.
Účinnosť metódy, ani jej princípov nebola vedecky preukázaná, homeopatické prípravky v testoch nepreukázali vyššiu efektivitu ako placebo a homeopatia je považovaná za pseudovedu.
@steffi50
@sadika

ciernysokol
1. dec 2018

@evittam ach jaj,ta veda...ktora nikomu neda odpoved na najdolezitejsie otazky,ktora vznikla len pred par desatrociami,ktora je taka bezradna pri najtazsich ochoreniach...ano,doktor a veda pomahaju..a ked nie,niekto sa zmieri a trpi,lebo veda nema pomoc a niekto hlada inde...casto velmi uspesne,casto nie.

evittam
1. dec 2018

@ciernysokol Isteze ale niekto veri vode s cukrom v inom skupenstve a niekto nie.😉

ciernysokol
1. dec 2018

@evittam ono to celkom nie je voda s cukrom,ale to nevadi,lebo kazdy ma pravo verit,comu len chce a aj na to davat peniaze.hlavne,aby sme sa tolerovali.

andrea235
1. dec 2018

@evittam buďte rada a užívajte si to! 🙂

evittam
1. dec 2018

@ciernysokol Mne je naozaj úprimne jedno a tolerujem kto comu veri a na co vyhadzuje svoje peniaze. Nie celkom to nie je voda s cukrom. Celkom to nema skoro ziadny az ziadny obsah nejakého lieciva. To je bohuzial fakt.

evittam
1. dec 2018

@andrea235 Dakujem. Som šťastná a užívam si život aj bez tvojich výkričníkov.😉

ciernysokol
1. dec 2018

@evittam ide prave o tie minimalne latky,ktore vyvolaju v tele reakciu.ja mam s homeo celkom dobre skusenosti,ale velmi sa tomu nevenujem,skor inym veciam,co mi dobre funguju.ale treba aj dobreho homeopatika,lebo urcit dobry liek je narocne.keby som bola v nudzi,urcite sa obratim aj tymto smerom.z mojich skusenosti sa klasicka medicina,homeopatia,akupunktura a ine alternativy doplnaju,nekonkuruju si.ked mam zlomenu nohu,idem do nemocnice a ked autoimunitne ochorenie,nezistemy virus,zahadne bolesti,chronicke potiaze atd,idem inde.preventivky netreba vynechavat,ale doplnujem este o iny druh preventivok,ktory je podrobnejsi a napr.vidim,cim by som trpela o 20 rokov,kebyze nic nezmenim.ale toto nic nezarucuje,ze zajtra ma moze klepnut z dacoho,aj taky je zivot,nepredvidatelny 🙂)))

ciernysokol
1. dec 2018

Opravujem,homeopata 🙂)))

evittam
1. dec 2018

@ciernysokol Tak my našťastie chodíme k lekarom len na preventívky,zatial. A tiez skor liecim sopliky či nejake prechladnutie inak (tiez už viem co nam funguje) ale homeopatii proste neverime. Ale kto ano ja mu to neberiem.

andrea235
2. dec 2018

@evittam vobec som to nemyslela tak, ako ste to pochopili. Boli to myslene úprimne a fakt Vám to prajem. Čo by som ja za to dala...

evittam
2. dec 2018

@andrea235 Asi ano. Dakujem.😉 Želám to kazdemu mat hlavne zdrave deti, rodinu.

andrea235
2. dec 2018

@evittam mimochodom, mam rovnaký názor na homeopatiu a som sama lekarnicka. Homeopatia podľa mna pomoze tomu, kto tomu verí. Inak je to riedenie jedna kvapka niečoho v vesmíre....