Ahojte, pouzivate niekto oscilo ? Kupila som si to ako prevenciu, lebo doma sa siri chripkova epidemia, ako to pouzivat, ked ide o preventivne opatrenie ?
To je homeopatikum, skoda penazi, radsej si si mohla kupit kilo pomarančov a pohár medu
my to uzivame stale, Dceru ako 1.5 rocnu som dala do jasli,raz tyzdenne tubicka oscilla,alk na nu nirco liezlo tak pravidelne kazdy den, dnes ma 3 roky a bola chora len raz!!!! a aj to bola epidemia v jasliach ruky-bohy - usta. Ja tehotna druhy krat, tiez na oscile, po 2 dnoch priznaky choroby prec, novorodenec v 3 tyzdnoch chory- po 2 tubickach ustupenie priznakov. Uzivanie- ako prevencia staci raz tyzdenne, ak su pritomne priznaky ochorenia,kazdy den jednu tubicku. Nech mi nik nevravi ze homeopatia je placebo!!! tak preco to teda zabera u deti a zvierat,ktori si este nic neuvedomuju????
Oscilococc. stačí raz denne 1 guličku na prevenciu pred chripkou.
Homeopatia je systém alternatívnej medicíny založenej na použití minimálnych (až nulových) koncentrácií liečiv, ktoré v masívnych dávkach údajne majú vyvolávať efekt podobný tomu, aký má liečená choroba.
Účinnosť metódy, ani jej princípov nebola vedecky preukázaná, homeopatické prípravky v testoch nepreukázali vyššiu efektivitu ako placebo a homeopatia je považovaná za pseudovedu.
@steffi50
@sadika
@evittam ach jaj,ta veda...ktora nikomu neda odpoved na najdolezitejsie otazky,ktora vznikla len pred par desatrociami,ktora je taka bezradna pri najtazsich ochoreniach...ano,doktor a veda pomahaju..a ked nie,niekto sa zmieri a trpi,lebo veda nema pomoc a niekto hlada inde...casto velmi uspesne,casto nie.
@ciernysokol Isteze ale niekto veri vode s cukrom v inom skupenstve a niekto nie.😉
@evittam ono to celkom nie je voda s cukrom,ale to nevadi,lebo kazdy ma pravo verit,comu len chce a aj na to davat peniaze.hlavne,aby sme sa tolerovali.
@ciernysokol Mne je naozaj úprimne jedno a tolerujem kto comu veri a na co vyhadzuje svoje peniaze. Nie celkom to nie je voda s cukrom. Celkom to nema skoro ziadny az ziadny obsah nejakého lieciva. To je bohuzial fakt.
@evittam ide prave o tie minimalne latky,ktore vyvolaju v tele reakciu.ja mam s homeo celkom dobre skusenosti,ale velmi sa tomu nevenujem,skor inym veciam,co mi dobre funguju.ale treba aj dobreho homeopatika,lebo urcit dobry liek je narocne.keby som bola v nudzi,urcite sa obratim aj tymto smerom.z mojich skusenosti sa klasicka medicina,homeopatia,akupunktura a ine alternativy doplnaju,nekonkuruju si.ked mam zlomenu nohu,idem do nemocnice a ked autoimunitne ochorenie,nezistemy virus,zahadne bolesti,chronicke potiaze atd,idem inde.preventivky netreba vynechavat,ale doplnujem este o iny druh preventivok,ktory je podrobnejsi a napr.vidim,cim by som trpela o 20 rokov,kebyze nic nezmenim.ale toto nic nezarucuje,ze zajtra ma moze klepnut z dacoho,aj taky je zivot,nepredvidatelny 🙂)))
Opravujem,homeopata 🙂)))
@ciernysokol Tak my našťastie chodíme k lekarom len na preventívky,zatial. A tiez skor liecim sopliky či nejake prechladnutie inak (tiez už viem co nam funguje) ale homeopatii proste neverime. Ale kto ano ja mu to neberiem.
@steffi50 v návode je napisane. Nepamatam ako som to davkovala dcére, ale pomaha to. Aspon nám ano