Dievčence 🙂 , velmi Vas chcem poprosiť ... neviete niektorá o dobrom ortopedovi na Západnom Slovensku. Som z Nového Mesta nad Váhom a v mojom okolí tí lekári , u ktorych by som chcela byť vyšetrená už nových pacientov neberú. Hľadám odborníka ktorý sa dokáže s pacientom ľudsky porozprávať, vysvetliť a dá Vam pocit dôvery. Momentálne chodím k jednému lekárovi, ktorý má toho veľa ale to nie je hlavný probém (veď veľa toho majú všetci). Problém je v tom že mám pocit že ma berie ako kus v kartotéke. ☹ Štandarná otázka ako sa mám, zopár faktických informácii, rýchlo napísať zdravotný záznam a čo najskôr preč aby mohol ísť ďalší pacient. 😒 Lekár s ľudským prístupom je taký ktorého hľadáme asi všetci, ak o nejakom viete dajte info. Nevadí aj ked nebude na posiťovnu.
@elienka69 a mohla by si mi prosim dat na nu kontakt. Ako sa asi pohybuje cenovo?
@stradivariuska prikladám kontakt: klinika Medante www.medante.sk, +421 911 656 522. Cena za podologické vyšetrenie 65 EUR. Viac info sa dá nájsť na webovej stranke, alebo na uvedenom čísle ti dajú potrebné informácie.
@elienka69 ĎAkujem.
baby, a teda real skúsenosti? odporúčate? ja som ju tiež našla na nete, s chodidlami má problémy dcérka.... @elienka69 @stradivariuska
@stradivariuska ak ti mozem doporucit. ja chodim k skvelej doktorke Denise Mertl. Je na sukromnej klinike v BA, cize za vysetrenie treba platit, ale je presne taka, aku hladas. Ta ta urcite nebude brat ako cislo z kartoteky. Ja som s nou velmi spokojna. Jedine, co je trocha nevihoda, ze sa musis objednat min. 2 tyzdne vopred, lebo je dost vybukovana.