Ortopéd na západnom Slovensku

stradivariuska
12. feb 2015

Dievčence 🙂 , velmi Vas chcem poprosiť ... neviete niektorá o dobrom ortopedovi na Západnom Slovensku. Som z Nového Mesta nad Váhom a v mojom okolí tí lekári , u ktorych by som chcela byť vyšetrená už nových pacientov neberú. Hľadám odborníka ktorý sa dokáže s pacientom ľudsky porozprávať, vysvetliť a dá Vam pocit dôvery. Momentálne chodím k jednému lekárovi, ktorý má toho veľa ale to nie je hlavný probém (veď veľa toho majú všetci). Problém je v tom že mám pocit že ma berie ako kus v kartotéke. ☹ Štandarná otázka ako sa mám, zopár faktických informácii, rýchlo napísať zdravotný záznam a čo najskôr preč aby mohol ísť ďalší pacient. 😒 Lekár s ľudským prístupom je taký ktorého hľadáme asi všetci, ak o nejakom viete dajte info. Nevadí aj ked nebude na posiťovnu.

elienka69
16. feb 2015

@stradivariuska ak ti mozem doporucit. ja chodim k skvelej doktorke Denise Mertl. Je na sukromnej klinike v BA, cize za vysetrenie treba platit, ale je presne taka, aku hladas. Ta ta urcite nebude brat ako cislo z kartoteky. Ja som s nou velmi spokojna. Jedine, co je trocha nevihoda, ze sa musis objednat min. 2 tyzdne vopred, lebo je dost vybukovana.

stradivariuska
autor
16. feb 2015

@elienka69 a mohla by si mi prosim dat na nu kontakt. Ako sa asi pohybuje cenovo?

elienka69
18. feb 2015

@stradivariuska prikladám kontakt: klinika Medante www.medante.sk, +421 911 656 522. Cena za podologické vyšetrenie 65 EUR. Viac info sa dá nájsť na webovej stranke, alebo na uvedenom čísle ti dajú potrebné informácie.

stradivariuska
autor
18. feb 2015

@elienka69 ĎAkujem.

foggy6
23. feb 2016

baby, a teda real skúsenosti? odporúčate? ja som ju tiež našla na nete, s chodidlami má problémy dcérka.... @elienka69 @stradivariuska