ORL Núdch - objednanie sa

29. júl 2024

Dobrý deň ,chcela by som vás poprosiť o radu. Už som fakt zúfalá. Dcérka má problém s chrbticou,navštevujeme ortopédiu v Núdch. Bola už 2x v CA u nich. Máme problém po ORL stránke a lekárka nás odosiela na vyšetrenie fibroskopiu a prípadné vybratie nosných mandlí. No keďže dcéra mala aj nervové kŕče (nepotvrdila sa epilepsia) ,tak nám povedala naša ORL ,že máme ísť radšej do Núdch ,kde nás už poznajú a v prípade nejakých problémov by jej vedeli pomôcť.
Dovolať sa na ORL Núdch je nemožné ,už to skúšam 2 týždne v ich časovom okne na objednanie a buď má vypnú ,alebo sa nedovolám a hodia ma na recepciu.
Otázka je ,baby mi poradili sa objednať cez ich rezervačný systém. No majú tam 2 ambulancie ORL1 A ORL2. Máte niektorá skúsenosť,že ste tam neboli nikdy na vyšetrení ,nedovolali sa a tak ste sa objednali cez ich rezervačný systém ? Lenže na ktorú ambulanciu ORL1 alebo ORL2 ,keď ide o fibroskopické vyšetrenie a prípadné vybratie mandlí v Celkovej Anestéze?

Ďakujem

weronka31
29. júl 2024

https://nudch.eu/ambulancie/orl-ambulancia-01-u...
Objednavala som sa na tu uvedenom cisle, ale termin na vysetrenie som dostala az o pol roka. Objednali nas na vyberanie mandli, ale termin sme dostali o 10 mesiacov! Dcerka to nema take akutne, takze cakame...
Takze som ta asi velmi nepotesila :/