Oregánový olej na vaginálnu mykózu

lusy22222
7. aug 2017

Ahojte, chcem sa poradiť, ako dlho sa má užívať oregánový olej na vag. mykozu. Mám ten od Jamieson 25ml, pijem denne 5 kvapiek už asi mesiac. Pomaly mi aj zaberá. Ale ako dlho to môžem brať, aby som si nejak neublížila s tým?

zizana
8. aug 2017

Ja som to užívala asi mesiac a lyžicu kokosového oleja a odvtedy mám pokoj a to som ju mávala skoro vždy pred menzesom

lusy22222
autor
8. aug 2017

@zizana diky 🙂 a to sa má kvapkat do oleja či ako?

daniela1992
8. aug 2017

Baby moze sa to aj v tehu ??

k_atarina
8. aug 2017

@daniela1992 Ja som hned vysadila, ako som sa dozvedela, ze som tehotna. Na obale je napisane, ze ho nesmu užívat tehotne zeny.

radusiq
8. aug 2017

ja ho pri mykoze uzivam len zvonku a zabera okamzite, hadam to mozu aj tehotne, ci?

katka708
8. aug 2017

@radusiq ako zvonka? Ako ho riešiš? Nestipe?

radusiq
8. aug 2017

@katka708 nie vobec nestipe, normalne po sprche poriadne povytieram kde treba a obleciem spodne pradlo ktoreho mi nebude luto 🙂

lusy22222
autor
8. aug 2017

Tehotné a dojčiace ženy ho nesmú piť. Je to dosť silné prírodné antibiotikum ,zabíja parazity atď. Preto som sa aj pýtala ako dlho sa môže brať

lusy22222
autor
8. aug 2017

Neviete niekto?

katka708
8. aug 2017

@radusiq a akú zn.mas? Ja nám také že keď dám 5 kvapiek do čaju tak ma to už v ústach stipe

zizana
8. aug 2017

@lusy22222 nie normálne na lyžicu alebo do smoothie 😉

chemik111
10. aug 2017

Zalezi aku mas koncentraciu a kolko % karvakrolu obsahuje. Daleko lepsie su entericky pokryte kapcule v ktorych je koncentrovany olej - nestraca sa podstatna cast ucinku pri styku so zaludocnymi stavami, efekt je ovela vyraznejsi a rychlejsi. Vhodny pri akutnejcich problemoch a cisteni organizmu od plesni a hub. Tekuty olej, ktory sa kvapka do vody treba uzivat dlhodobejsie, aby sa mohol ucinok prejavit citelnjesie - podla zlozenia pokojne aj 3 mesiace vo vhodnom davkovani (zavisi od hmotnosti, dovodu uzivania a dalsich paralelne uzivanych produktov. ak je silny a kvalitny, lokalne by som ho urcite pouzival len zriedeny...aby som si nepoleptal sliznicu, pokozku a pod. Riedit je vhodne do oleja (nimbovy je super sam o sebe, kokosovy rovnako) ca 5 kvapiek oreganoveho oleja do polievkovej lizice media. Pozor na oci!!!

radusiq
10. aug 2017

@katka708 ano na chut stipe, dokonca raz som si dala 1 kvapku do 200ml vody a vyplachla si tym nosove dutiny a myslela som ze umriem. Ale pri..ehm...styku s inymi sliznicami vobec nestipe, ako keby si olivovym natierala vobec to necitit. Musim pozriet doma nepamatam aka znacka, mam dva rozne, oba zo sk bio obchodov, oba rovnako nestipu.

fatalkarma
15. feb 2021

Ahojte,mate skusenost aj s výplachom posvy oreganovym olejom? Aký pomer s vodou,alebo iným prípravkom?prip.namocit do neho tampon a vložiť napr.na noc?

michaelas19
16. júl 2024

@radusiq dobrý deň, môžem sa spýtať aké máte tie oleje? Ďakujem.