ahojte..ja ani neviem kde mám začať..možno ma niektoré vysmejete,ale ja som TOTÁLNE na dne ako som nebola nikdy..už je to mesiac..priateľ sa somnou rozišiel že on už proste somnou byt nechce že ma už nelubi..nechal ma samu s malým...maly bude mat teraz v januári 3r..ja mám 30..tvrdil mi že chce byt sám že mu je tak dobre,ale nakoniec vysvitlo že si našiel 24r tiež s dieťaťom..úplne som sa zrútila..proste ja netuším čo somnou bude strašne sa bojim ako budem ďalej žiť..a do toho všetkého mi začali totálne depresie..momentálne bývam u Maminy..ale ona odchádza v januári už pracovať do zahraničia a ja keď si predstavím že zostanem sama..momentálne som bez prace..a najhoršie na tom všetkom je to že ja nedokážem ani sama fungovať..proste som rada že vôbec prežijem deň..teraz ležím a už sa bojim čo bude zajtra...a pozajtra..mala som už aj myšlienky že to ukončím ale nemôžem koli malému..prosím ak tu je nejaká žena ktorá toto prežila..napíšte mi...ďakujem..
@martina1201 zajtra idem...ale tak vieš chcela som aj vedieť ako to prežili iné..ktoré niečo podobne zažili ako ja...
no to môže byť z toho rozchodu...Jednoznačne smer lekár. Ćím skôr, tým lepšie pre teba. antidepresíva zaberajú pomalšie - trvá aj 3-4 týždne kým zaberú, ale isto ti predpíšu aj niečo na ukľudnenie a to účinkuje okamžite...Aj ti sadnú lieky o také dva mesiace budeš fungovať úplne normálne a na toho fešáka si ani len nespomenieš... Ver mi , isto sa z toho dostaneš...
@deti95060810 trápim sa už mesiac..schudla som už 7kg...vôbec mi nechuti jesť..ja na neho myslím stále a stále by som chcela aby sa vrátil späť..mama je zo mna už hotová..ja keď si predstavím že je s ňou že ju chytá a všetko..aCh ja viem asi si o mne pomyslite že som úplne je.....ale tak neviem sa vôbec cez to preniesť a hlavne cez to že mna už VÔBEC nechce som mu úplne ukradnutá..
@carinocka neboj sa, lieky ti pomôžu...prešli sme si tým isto viaceré...
Ideš k psychiatrovi, alebo obvodnému? Pýtaj si niečo na ukľudnenie...
@deti95060810 Idem k psychiatricke..na zajtra mám termín...cez víkend som bola na pohotovosti..dali mi neurol a že keď sa mi zhorší mám sa ist dať hospitalizovať na psychiatricke oddelenie ale tak zase ďakujem..myslím si že TAM by mi preplo už totálne..dúfam že zajtra mi ta doktorka povie konečne niečo pozitívne..alebo mi dá lieky ktoré mi aspoň trochu pomôžu..ale z hlavy mi ho nevymaže nikto...
@carinocka predpíše ti antidepresíva...zaberajú dlhšie, ale to zvládneš...to mi ver že na darebáka zabudneš...😉
konečne našiel dobrú prácu - to je to čo stále hovorím - za dobrotu na žobrotu...😉
@deti95060810 A k tomu mi povedal len toľko že jeho mrzí že to takto vyšlo...a dobrá práca baby aby ste boli v obraze...zarába 2700€....a povedal mi že mi bude dávať mesačne 300€ a že to čo bude maly potrebovať..akože OK súhlasila som ale ja som bez prace..čiže a môžem si nájsť len takú ako je maly v škôlke lebo on robí nonstop..je kuchár čiže od rana do večera aaa keď nevari tak je prevadzkar...on môže byt s malým len 2 vikendy v mesiaci...
@carinocka 2700? to kde takto platia...v BA?
no nič, kašli na neho, nájdeš iného...buď rada že máš len jedno decko s ním - s takým blbom...
@deti95060810 V Prievidzi...no veď dúfam že sa rýchlo z toho dostanem...
@carinocka v Prievidzi? to si blízko nás - pomerne....môj drie ako osol v automobilke a toľko teda nemá...zajtra mu ukážem...
však ak nude zle - napíš mi, poradím...najlepšie IP
@deti95060810 IP?...čo to je?..no zle bude ešte určiť kým mi začnú lieky účinkovať...
@carinocka interná pošta...počkaj, napíšem ja tebe a ty potom niekedy môžeš pokračovať...
@carinocka no tak v prvom rade si musis uvedomit, ze tvoja najvacsia laska ti ostala doma a nikdy ta neopusti, naopak maly ta potrebuje a ty musis byt kvoli nemu v pohode. Ten chlap je obycajny chrapun a absolutne si nezasluzi, aby si sa k nemu vracala co i len v spomienkach. On nestoji o teba a nestoji o vase dieta, to je uz vrchol. Radsej odisiel za nejakou ... starat sa a vychovavat jej dieta. Ak ma cisty prijem 2700, tak si pekne poziadaj o vyzivne na sud, nech to mas na papieri. Co mozes zacat robit ty sama pre seba je to, ze sa zacnes milovat... presne taka, aka si, s chybami a nedokonalostami, musis sa mat proste rada, ako sa k tomu dopracujes, je len na tebe, kazdy sa najde v niecom inom, hlavne nesed doma na gauci a chod von.
teraz pozri hore doprava...uvidíš obálku...ťuknutím otvor...máš svoju internú poštu...vidíme len my dve čo si píšeme...
@deti95060810 Už som opísala...ďakujem ❤️
@lindusss2016 Ja viem viem to všetko si to uvedomujem len je to VEĽMI ťažké ja sa tak snažím,ale nejde to stále ho mám v hlave...a veď ešte je to len mesiac a vieš 8r neni len tak...
@carinocka ano, tomu vsetkemu rozumiem, ale ty musis proti tomu bojovat, den co den ci hovorit, ze takto to je lepsie, az kym tomu naozaj uveris. Mali ste medzi sebou aj nejake vazne problemy, ci sa mu len zachcelo nove vzruso?
@lindusss2016 tak problémy boli jasne..ale tak napríklad v októbri som mala 30r k narodeninám mi kúpil dovolenku Thajsko teraz na január..a pri rozchode mi povedal že ma tam chcel požiadať o ruku...čiže čo ti poviem..ja to celé nechápem lebo septembri sme boli na dovolenke a všetko bolo OK...čiže asi mu totálne preplo a zaľúbil sa..
@carinocka 🙄🙄🙄 no tak toto nrpochopim uz naozaj, na co ti pri rozchode motal hlavu este tymto... a do toho thajska teda ides?
@lindusss2016 debil chlap
@lindusss2016 nejdem..ide tam sám...povedal že proste by to nebolo dobre a bla bla bla...čiže môj darček v riti..teraz riešim to aby mi vrátili aspoň za letenku..550€..dúfam že aspoň to sa mi podarí..
@sofia1 chudak veru... toto je pre mna uz vrchol ubohosti. Ked sa uz teda chcel rozist, mohol to urobit aspon co najviac bezbolestne a nie taketo vylevy...
@carinocka akoze ty si si zaplatila letenku sama? To co je za darcek? Jezis no to je strasny debil, ty ozaj nemas co lutovat
@carinocka ahoj, čo tak ísť s depresiami k lekárovi? Tu ťa vedia ženy len povzbudiť ale nič iné.