Opuchy nôh po pôrode

17. jún 2022

Poraďte co vám pomohlo na odstránenie opuchov nôh po cisárskom reze? Okrem vykladania teda samozrejme. Pomôžu napr kompresne pančuchy lýtkove? Nasla som na online lekárni ze Forfemina ale nie je tam uvedené ci sa môže užívať počas dojčenia.

evkamotka
17. jún 2022

Bezne zravotnicke potrebu, kompresne pancuchy, resp ja som pouzivala samodrzky a podkolienky. A ci pomozu? Budes veeeeelmi milo prekvapena, priam nadsena, tri razy podciarknute 🙂

nwnw
17. jún 2022

Zvysit prijem bielkovin a pyridoxin. To mi poradila v porodnici Dr

veronika3110
17. jún 2022

tie opuchy su normálne.. mne zmizli samé po 2 týždňoch od cisárskeho

autor
17. jún 2022

@nwnw ďakujem

autor
17. jún 2022

@veronika3110 áno ja viem ale chcela by som tomu nejak pomôcť lebo fakt ich mam hrozne

kiki68
17. jún 2022

Tlak mas aky? Ak neprechadza tak to ukazat lekarovi.

vierkaa0
17. jún 2022

podla mna je to normalne, ale ak to uz dlhsie trva a mas pocit, ze sa to nezlepsuje, tak to isto konzultuj s lekarom.

linetka123
17. jún 2022

Mne pomohlo dať si tvaroh, teda zvýšiť bielkoviny. Do rana opuchli zmizli a mala som o 5 kg menej 😀

thereisabear
17. jún 2022

@linetka123 u mňa presne tak isto

noemi155
17. jún 2022

No ja som si dala magnerot jeden poobede a druhý večer a do rana som vstala jak o 10kg ľahšia a už žiadne opuchy
Ja som myslela že umrem
Celé tehu som nemala take nohy ako po pôrode,ja som nevládala šľapky obuvat a sestričky vykladať nohy,no to istoooo
Potom má osvietilo a muž doniesol magnerot a na druhý deň svätý pokoj 🙏

autor
17. jún 2022

@evkamotka ja len ze ci stačia tie lýtkove alebo treba až na stehná... Lýtka mam len trochu pripuchnite ale hlavne od členkov to je strašne

autor
17. jún 2022

@noemi155 len neviem ci môžem magnerot.. V tehotenstve som neuzivala ja totižto mam práveže skôr nízky tlak

noemi155
17. jún 2022

Tak nyslim si,že jedna až dve tabletky magnezia ti neublizia…
Ale je to na tebe
Ja som ti napísala vlastnú skusenost