Mali ste opuchnuté členky po cisárskom?? Mne strašne opuchli mám ich ako slon... A koncom tehotenstva som mala problém s vysokým tlakom, ten mi ostal tiež.. Sekcia bola v 32tt a momentalne sme 5 deň po
Pred pôrodom som mala nohy opuchnuté, ale po pôrode ( sekcia) nabrali neskutočný rozmer 😁. Ani tie šľapky čo som mala do sprchy som na nohu neobula.. keď som išla domov po 10 dňoch ,ešte stále bolí dosť veľké a kým sme prišli domov som myslela ,že mi roztrha tenisky.. pomaly to odpuchalo.
Po prvej nie (celková anestéza), po druhej áno (spinal) - ako píšu, neobula som ani crocsy, čo som mala na prezúvky 🤦🏻♀️ chodila som v hrubých ponožkách. Trvalo to pár dní.
Ano. To iste som mala. Povedal mi lekar na izbe ze je to silnym poklesom bielkovin. Ze tie mam doplnat (tvaroh, mlieko, syry, masko). A ozaj, po cca tyzdni bolo po opuchu. Ale dost ma to vylakalo ked som nevedela co sa to deje.
Áno, mne dal aj lieky na to, nevládala som ani chodiť. Ale už nepamätám ale lieky. Na odvodnenie niečo. Do 2 dní bolo lepšie.
Ahoj,
mne opuchli aj po normalnom porode velmi. Bola som rada, ze si slapky mozem zvacsit remienkami. Clenkom som nevedela pohnut, velmi bolestive to bolo. Do 8 dni mi to preslo. Maly bol nespal ani 2 hodiny v kuse cez den, odsavala som po sediacky kazde 2 h mlieko a chodila s nim vedla na oddelenie, koli infuziam. Oddych ziadny velky, bola som rada, ze sa najem a osprchujem. Ale preslo to 🙂 Vam prajem obom len to najlepsie, nech ste coskoro doma a zdravy.
ano, ja som do porodu nemala absolutne problem s opuchmi a ked som isla z porodnice domov, nevedela som si obut tenisky :D bola som z toho zhrozena. su veci na ktore ta vopred nikto neupozorni, ze sa stanu.ale do tyzdna to preslo nastastie
Ano ja som ich mala ako slonica...treba bielkoviny doplnit a hlavne ak kojis tak s vylozenymi nohami..uz ked som si dala povedat a som kojila opuch zmizol do tyzdna