Opuchnutý veľmi bolestivý palec

seron2
8. okt 2023

Už tri dni mám opuchnutý a veľmi boľavý palec na nohe dotknúť sa ho nemôžem ani poriadne chodiť velmi to boli skúšala som vypustiť hnis no asi tam nie je lebo nič z neho nejde len krv a voda. Neviem čo s tým ďakujem za rady . Odstrihla som viac nechtu než je treba a toto sa mi spravilo. Prikladám aj foto . Je celý horúci a pulzuje mi v ňom.

jarmila2010
8. okt 2023

framykoin masticku antb,keby mas doma...

gelifil
8. okt 2023

zaviaz si na noc parajku alebo slaninu alebo list skorocelu..mala som to pred tyzdnom a paradajka perfektne pomohla

gelifil
8. okt 2023

paradajku

viestta
8. okt 2023

Nechty na nohach treba strihat dorovna, lebo takto si koledujes o zarastanie nechtov. Kup si ichtyolovu mast alebo visnievskeho balzam, prikladaj na gaze a zaviaz obazom alebo zalep naplestou. Obklad vymienat 2x denne

kp7333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kp7333
8. okt 2023

Pravdepodobne zarastajuce necht. Natriet framykoinom alebo aspon ichtyolovou mastou.

seron2
autor
8. okt 2023

Skúšala som odstanovu masť dávať lebo je na opuchy a len to mam teraz doma ale to asi nezaberie

minenkak
8. okt 2023

@seron2 tanin alkohol na gázu a nechať na prste na nechte kým neprestane bolieť

tehotna40
8. okt 2023

Na noc poriadna dávka ichtamolu, ale poriadne zaviazat lebo budu špinavé duchny. Ráno umyť a natrieť framikoinom. Zopakovať aspoň 2,3 dni.

maminkadeticiek
8. okt 2023

Ja som mala raz tento problem s prostrednikom na ruke a to ani nebol az takto strasne cerveny ako tvoj len velmi bolel a pulzovalo v nom.Poslali na na chirurgiu,kde mi to chirurg narezal a mala som hnisave lozisko vo vnutri.Na pohotovost to nie je ale zajtra by som s tym urcite sla k doktorke.Uz tam mas fakt silny zapal.

alickapusinka
8. okt 2023

@gelifil to vážne kožu zo slaniny som vedela aj list skorocelu ale paradajku. Dobre vedieť

gelifil
8. okt 2023

@alickapusinka ano, tu masitu cast

taktotedanie
8. okt 2023

@seron2 chirurgia

macekovam
8. okt 2023

@seron2 gafrovu mast

seron2
autor
8. okt 2023

No už z toho začal vytekať hnis takže neviem či dávať tu masť vôbec čo som kúpila čo ste radili či nie