Už tri dni mám opuchnutý a veľmi boľavý palec na nohe dotknúť sa ho nemôžem ani poriadne chodiť velmi to boli skúšala som vypustiť hnis no asi tam nie je lebo nič z neho nejde len krv a voda. Neviem čo s tým ďakujem za rady . Odstrihla som viac nechtu než je treba a toto sa mi spravilo. Prikladám aj foto . Je celý horúci a pulzuje mi v ňom.
zaviaz si na noc parajku alebo slaninu alebo list skorocelu..mala som to pred tyzdnom a paradajka perfektne pomohla
paradajku
Nechty na nohach treba strihat dorovna, lebo takto si koledujes o zarastanie nechtov. Kup si ichtyolovu mast alebo visnievskeho balzam, prikladaj na gaze a zaviaz obazom alebo zalep naplestou. Obklad vymienat 2x denne
Pravdepodobne zarastajuce necht. Natriet framykoinom alebo aspon ichtyolovou mastou.
Skúšala som odstanovu masť dávať lebo je na opuchy a len to mam teraz doma ale to asi nezaberie
Na noc poriadna dávka ichtamolu, ale poriadne zaviazat lebo budu špinavé duchny. Ráno umyť a natrieť framikoinom. Zopakovať aspoň 2,3 dni.
Ja som mala raz tento problem s prostrednikom na ruke a to ani nebol az takto strasne cerveny ako tvoj len velmi bolel a pulzovalo v nom.Poslali na na chirurgiu,kde mi to chirurg narezal a mala som hnisave lozisko vo vnutri.Na pohotovost to nie je ale zajtra by som s tym urcite sla k doktorke.Uz tam mas fakt silny zapal.
@gelifil to vážne kožu zo slaniny som vedela aj list skorocelu ale paradajku. Dobre vedieť
@alickapusinka ano, tu masitu cast
@seron2 chirurgia
No už z toho začal vytekať hnis takže neviem či dávať tu masť vôbec čo som kúpila čo ste radili či nie
framykoin masticku antb,keby mas doma...