Ahojte baby. Som 5 týždňov po sekcii. Všetko bolo poriadku ale malinký sa včera nervacil a tak som ho mala na rukách a dokopal mi spodok brucha. Ráno ma to dosť bolelo. Mam pocit ze to mam opuchnuté keďže ešte včera som mala úplne ploche brucho (ako keby som ani nerodila). A dnes ako keby som az priveľmi dobre napapana. A stále ma to boli.. Môže to byť opuchnuté z toho ze ma dokopal alebo mam radšej zavolať lekárovi? Nemáte niektorá podobnú skúsenosť?
@lenuliatko84 tak ale s 5 týždňovým je to ťažko. Keď sa jeduje tak len nožičkami hýbe veľmi a mňa tým pádom dokopal do brucha. Bolelo ma to lwbo mam ho citlivé ale ked lezkl alebo bol v zavinovacke tak veľmi plakal to sa bojím aby nedostal pruh
Ahij aj mne sa to stalo, ale preto ze som maleho nosila na rukach vela mal problemi s bruskom a bol placlivy...teraz som 3mesiace po sekcii a uz je to ok... potrebuje to cas na zahojenie a musis sa setrit, ja som robila tak ze slm si dala vankus pod maleho a tak som ho drzala v naruci aby nelezal priamo na mojej rane a netlacil mi na nu...
@zuzana_ilkova a tiež ti to akoby opuchlo pod pupkom?
@bojka22 mala som take akoby “nafuknute” brucho alebo ako v nejakom 5 mesiaci.. aj rana bola bolestiva ale ked som maleho nedava priamo na ranu, a trosku sa menej namahala tak to preslo same do tyzdna... skus len inym sposobom drzat babo, ja som od polovice druheho mesiaca zacala aj trisku natahovat svalstvo rozhybala som to a teraz uz super len to chce cas aby sa ti rana zahojila poriadne aj z vnutra ale ak mas pochybnosti tak ti gynekologicka na kontrole isto poradi
Iste ano a nabudúce si nedaj kopat do brucha,dieta si tiez nemoze vsetko dovolit,nie sme otrokyne ale matky