Opuchnutie za uchom

bejka1208
11. dec 2014

ahojte zienky... uz par dni citim bolest za lavym uchom na dotyk,manzel mi to pozrel a vravi ze to tam mam mierne pripuchnute... uz ma boli z toho aj hlava. neviete z coho to moze byt?a s cim to moze mat suvis?bojim sa

miriamc
11. dec 2014

Ahoj a nie je to náhodou uzlina - mne sa za ušami zväčšia urobí keď na mňa niečo lezie - je to dost bolestivé - pokiaľ by sa ti to nevstrebalo treba zájsť k obvoďákovi

magic08
11. dec 2014

Lymfaticke uzliny. Nebola si chora? Asi by bolo najvhodnejsie ist za doktorom. Ten ti najlepsie povie co to je

bejka1208
autor
11. dec 2014

ale moze to byt lymfaticka uzlina aj na kosti?lebo ja to mam opuchnute na tej kosti za uchom tak vyssie nad usnym lalokom

jana_eyre
11. dec 2014

nemusi to byt nic, ale urcite by som s tym zasla k dr..

miriamc
11. dec 2014

@bejka1208 Ja to mávam na mäkkom tkanive tesne za ušným lalokom je to asi o veľkosti hrášku a na dotyk to bolí kľudne to môže byť tá lymfatická uzlina ale presnejšiu odpoveď aj tak budeš mať od lekára zbehni hneď zajtra.

stastnazena2
11. dec 2014
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

radšej navští lekara moze to byt nieco male aj nieco vážne neriskovala by som a sla si to odsediet do cakarne nech si kludna a nemas strach

katrin21
11. dec 2014

@bejka1208 lymfaticke uzliny su tam.. kludne zdurena uzlina...

david93
11. dec 2014

môže to byť aj tukový vankúšik, manželovi jeden narástol vzadu na hlave, išiel až keď ho to tlačilo - na plastickej chirurgii mu to vyrezali a pokoj odvtedy (posielali aj na rozbor, bolo OK)

bejka1208
autor
11. dec 2014

Baby dufam ze to nebude nic vazne,lebo ja uz panikarim... zajtra pojdem k tej lekarke a som zvedava co mi na to povie... ale som nevedela ze uzliny su aj na kostiach...

evka4
11. dec 2014

@bejka1208 Moja dcerka mala pred par rokmi opuch na kosti za uchom a bolo to dost vazne, mala akutnu mastoitidu, museli ju operovat. Objavilo sa to z nicoho nic, jeden den ju zacalo boliet usko a druhy sme uz zostali v nemocnici. Radsej chod ku dr, nech vyluci toto ochorenie. Drzim palce.
http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...

katarinamarkova
11. dec 2014

@bejka1208 zuby

bejka1208
autor
11. dec 2014

@evka4 ked mna dako neboli to ucho dnuka to len ta kost za uchom a vyraza mi to aj do hlavy, a kebyze mam zapal stredneho ucha tak by som nemala aj horucky?

bejka1208
autor
11. dec 2014

@katarinamarkova ze by to mohlo byt zo zubov.?

evka4
12. dec 2014

@bejka1208 predpokladam, ze by si mala aj horucky.

bejka1208
autor
12. dec 2014

Tak som bola dnes u doktorky.pozerala mi to tak mi vravi,ze to moze byt z ucha,z koze alebo uzlinka zvacsena.tak si to mam sledovat a po novom roku idem na preventivku,zoberu mi krv a uvidi sa.ze tam citi nieco take pohyblive ☹ ja sa strasne bojiim co to je :'(

david93
15. dec 2014

krv ti mohla zobrať aj teraz, ťapa

killjoy
15. dec 2015

@miriamc ja som akurát chorá niečo na mňa lezie a bolí ma za pravým uchom, takže to môže byť z toho ?

jozef18291
12. sep 2016

Aj mňa bolí za ľavím uchom za ušnicou na dotyk ucho a bolí ma s toho aj sval ktorý ide mierne ku krku od ucha jeto taký stiahnutí pocit neviete prosím čo to môže spôsobovať 😒

jozef18291
13. sep 2016

Neviem preco ake dek si dam vatu do laveho ucha tak to ptave zakazdom ohluchne nachvilku to co bolelo

jozef18291
13. sep 2016

Dobri den ja sa chcem poradit ked som mal opuch v uchu a sa zaholil je mozne mat este sem tamat v uchu zalahnute

katieg85
21. dec 2016

@bejka1208 ahoj mozem vediet ako ste dopadli z tym uchom.ja to mam presne tak ako to opisujete vy,za uchom na tej kosti a boli to iba ked sa dotknem.

radka221
3. feb 2017

Mám 14 a tiež to mám. Bola som s tým u doktora a on povedal, že to nič nieje. Že to môže byť z toho že som si to chytala alebo z chorobi (pred asi mesiacom som bola chorá). Tak mi povedal že si to nemám chytať a ono by to malo zmiznúť🙂 tak uvidím

radka221
3. feb 2017

A ešte že keď vás bolí ucho (mňa neboli), tak by ste s tým mali ísť rýchlo ku doktorovi lebo môžte mať aj vážny problém s uchom potom.

babulka82
27. sep 2017

@katieg85
@bejka1208 chcem sa spytat co vam zistili z tej hrcky za uchom? Ako vam to dopadlo? Mam to iste.dik

bejka1208
autor
29. sep 2017

@babulka82 mne to same zmizlo... nechala som tomu volny priebeh a zmizlo to

babulka82
29. sep 2017

@bejka1208 uz mi to takmer zmizlo 🙂 ale vystrasilo ma to riadne,lebo som to predtym nikdy nemala take spuchnute.Ani dr.nepovedala pricinu z coho to moze byt?

jajkanela
29. sep 2017

Prosím vás nepodarila by niekto kočík alebo niečo podobné napr.trojkolku pre ročné dievčatko? Ďakujem

katkamiki
4. apr 2018

@jozef18291 dobry den, prosim vas, uz skoro 3 mes mam rovnake problemy ako pisete vy. zistili vam nueco? Dakujem

sabinka216
22. dec 2022

Ahojte mám taký problém mám opuch pred pravým uchom na kosti nie za uchom ale pred uchom prievan ma v ľavom uchu a opuch v pravom som aj chorá nachladena.. v nemocnici mi povedľa lekár že to je z chroby ale strašne to boli a táto je veľmi opuchnuté raz mierne.. nemáte niekto skúsenosť čo to je veľmi sa bojím či to nie je niečo vážne… 🥺