Opuchnuté pysky po sekcii

masenkamedvedova
17. feb 2018

Prosím mamičky ktoré rodili sekciou mám strach sedím a plačem. Som tri dni po sekcii a hneď na druhý deň som si všimla že mám opuchnuté vonkajšie pysky nie celé ale z vrchu neboli to . Akurát su také ako vodou nabrate. Mám strach že sa niečo deje . Nemala ste niektorá skúsenosti s čoho to môže byť? Ďakujem vám za odpoveď. 😩😩😩😩

maminecka2
17. feb 2018

@masenkamedvedova Pravdepodobne to bude len opuch po operacii- tekutina klesa gravitaciou dole, takze skoncila tam kde je. Ale ved sa spytaj doktora ci je to OK, este si v nemocnici, nie? Pozru Ta a budes si 100% ista ze je to OK.

majka01_74
17. feb 2018

Ked si tri dni po sekcii tak este si v nemocnici, zazvon na sestricku alebo lekara a normalne sa spytaj.
Pokial to neboli, nemalo by to nic znamenat, postupne sa tekutiny uvolnene po porode vstrebu.

karmela
18. feb 2018

@masenkamedvedova keď si v nemocnici robia každý deň vizitu,opýtaj sa nech ťa pozrú.

lavieenrose
18. feb 2018

ja som bola cela napuchnuta ze som sa nemohla hybat a nikto neriesil ..ze je to normalne..ale opytaj sa preistotu

aduliena3
18. feb 2018

@masenkamedvedova ved lezis v nemocnici tak na vizite povedz doktorovi. Podla mna sa to vstrebe. Nepanikar🤣

comedywoman
18. feb 2018

Sak koník vie lepsie, ako lekar nee????????

jaq
18. feb 2018

po kazdej operacii vznika sterilny zapal (opuch), ktory odznie do 2 t. ak nemas to cervene , horucku nemalo by to byt nic vazne. hlavne nestresuj. ak si v nem tak sa na to opytaj, ak doma chod zajtra do nemocky na kontrolu aby si bola kludna

pininka
18. feb 2018

Podla mna si ich mala opuchnute aj pred cisarakom, len si to cez brucho nevidela a necitia pre tlak dietata. Ja ked som sa isla holit pred cisarakom,tak som skoro odpadla ake boli naliate, ale som aj citila ten neskutocny tlak tam dolu. Po porode a 6nedeli sa dalo vsetko do poriadku.