ahojte babenky, už pár týždňov mám problém s opuchnutými prstami na rukách, tam to je vidno najviac, neviem si dat dole ani zasnubný prsteň, aj telo mám trochu opuchnuté. Každý večer mám zvýšenú teplotu do 37,5. doktor mi doteraz nerobil žiadne testy, ale už o zvýšenej teplote vie dosť dlho, v piatok mám ísť na krv ráno, konečne mi urobí zápalové testy. chcem sa opýtať či s takým opuchnutím rúk sa už niektorá z vás stretla?
@lenbea Aha tak vsetko dobre prajem 🙂 No ja som bola techotna cele minule leto, cize a i te horucavy vela spravily. A tiez mi ginekolog vravel, ze celkom sol odstranit s diety a veeela pit 🙂 No myslim si, ze to musis jednoducho prezit, lebo ja som bola spuchnuta az do porodu :(
No ta tiez budes chodit s bruskom pri horucavach :( Dost tazko ze ?? 🙂 Ale je a i dobra stranka. Som sa az tak porodu ne bala s ohladu na to, ze mi bolo vsetko jedno iba zeby bol konec 🙂
no tehotna nie som, dneska mi brali krv, tak sa uvidi, co sa deje
@lilila65 ahoj u mňa to začalo opuchmi prstov na rukách a skončilo to eróziami na iných kĺboch ale najhoršie je že mit o chytilo aj berdový kĺb. Mám reumu, liečim ju od 15tich rokov.
@blue99všetky veci na bylinnej báze sú fajn ale na druhej strane nič z toho Ti veľmi nepomože pokiaľ je to reuma, testovala som kadečo lebo som sa veľmi bránila liekom od reumatológa
artroza,reuma,krcna chrbtica,vraj aj stitna zlaza....aj oblicky...no moze sa za tym vela skryvat
Ja, ale vtedy som bola techotna 🙂