Ahojte,
Dnes som sa bola sánkovať s deťmi a mala som len rifle, žiadnu čiapku ani šál. Viem, bolo to nezodpovedné ale ponáhľali sme sa a stihla som obliecť poriadne len deti.
Keď sme prišli domov tak som bola samozrejme celá mokrá a začalo mi slzit oko a kvapkat z nosa. Teraz mi stále slzi a mam veľmi napuchnute viečko a malé oko, logicky. Cez týždeň som bola aj celkom dosť s chorými ľudmi tak je šanca ze som ochorela aj od ostatných. Neviete mi niečo poradiť na to oko prosím? Dosť ma to štve a nechcem hneď behať po doktoroch od pondelka, čiže by som sa rada z toho dostala sama.
Ďakujem
@natyass2002 ahoj ja som tazka alergicka,cize mavam zapalene oci,syn plave,takze tiez sem tam ma zapal...a ma mladsieho brata,kedy sa raz bili a dal mu ranu do oka mal zakevavenu sietnicu...Ani v jednom pripade som nemusela ist k lekarovi,pretoze nas dostala z toho za par dni očianka rôstkovová,kup si tu drogu v lekarni,nasypes do poharika,vrelou vodou zalejes,zakryjes pohar,cca 10min nechaj vyluhovat a este vlazne(nie vrele) davaj na oko...a 3x denne si nakvapkaj na oko a nechaj cca 10-15 min obklad na oku.A ver,ze behom 3dni ak nie skor este zacnes vidiet rozdiely....Nedam dopustit na ocianku je to super vec!
Treba si na to vypytat kvapky v lekarni a ked ti tie nepomozu, tak isto ist ku doktorovi.
Vyskúšaj si tam dať kvapky do oka keď máš, najlepšie tie čo majú protizápalový účinok. Nič iné si tam nedávaj pre istotu, ani to neumývaj vodou, ani žiadne malovanie. Iba vykvapkávaj s kvapkami. Ak nepomôže do tých 3 dní alebo by sa to zhoršilo tak radšej ísť k lekárovi. S chorobou to podla mňa nič nemá. To ti muselo dobre ofúknuť oko a urobil sa ti zápal...