Opuchnuté ďasno

patrikvida
26. dec 2022

Zdravim opuchlo mi dasno, kvazi taka hrcka aj to boli a rano idem ku zubarke myslite si ze sa mi nic nemoze stat do rana? Dakujem z odpovede

viestta
26. dec 2022

Nie, do rana sa ti nic nestane

diaalex
26. dec 2022

@patrikvida nestane sa ti nič. Ja som to raz mala (manžel to zvykne mať často) a prepukla som to (manžel to robí sterilnou ihlou), vyšlo plno krvy, vydezinfikovala som ranu a pekne sa to zahojilo 🙂

patrikvida
autor
26. dec 2022

@viestta dakujem

patrikvida
autor
26. dec 2022

@diaalex takze to mam prepichnut

diaalex
26. dec 2022

@patrikvida my to zvykneme 😐 ale dopredu ti poviem, že to extra bolí 🙁 za tým tiež, ale neskôr príde doslova úľava

patrikvida
autor
26. dec 2022

@diaalex no nemam na vyber moc prvykrat to mam a mam aj panicku poruchu takze mne uz idu myslienky ako otrava krvi atd atd...takze ja sa bojim aj zaspat

whatever1
26. dec 2022

@diaalex Tym ze si ten hnisavy vacok prepichla si svoj problem urcite nevyriesila. Ani tvoj muz. Musite k zubarovi, obidvaja.

patrikvida
autor
27. dec 2022

@whatever1 jasne chapem ved rano idem ku zubarovi

diaalex
27. dec 2022

@whatever1 u mňa sa to nevrátilo 🙏 a muž pravidelne s tým chodí a už má x röntgenov a kadečoho za sebou u zubarky a nikdy nič nezistila. Zhodnotila, že to bude mať asi od fajčenia 😉

patrikvida
autor
27. dec 2022

@diaalex ja som bol dnes u doktora s tym a prepichol mi to vydenzifikoval a idu mi ho trhat o dva tyzdne