Ahojte. Muž mi masíroval chodildo koncom júla dačo mi postlacal,nebola som pri dr lebo som vedela ze mi len predpise nejaké maste obväz a noha v kľude. Teraz odstupom času, by som asi šla ku dr...
Cca dva mesiace som mala potom priehlavok
opuchnuty,googlila som , a vždy som len vydedukovala ze obyčajne natiahnutie dacoho alebo také dačo.
Len keď si spomínam mam pocit ze som mala prvé dni horúčku. Len som to neriešila,priznám sa. Mali sme toho vtedy dosť. Bolesť bola od palca po členok cez celú kosť. .
Asi po 2mesiacoch som si mohla obuť tenisky.
Bolesť prešla už ale ten opuch tam je stále. Môže mi dr pomôcť, je to niečo vážne ? Ďakujem za odpoveď. Áno priznám si ze som odignorovala môj stav v tej chvíli ale ako som písala mali sme ďaleko horšie starosti. D
Chod k dr ak máš tak dlho opuch
@lizatko1009 ďakujem, vystrašil si ma . A smiem vedieť ako to dopadlo ? No pôjdem urcite
@lilizzachy asi som potrebovala trochu postrasit.
Operácia, 33 oziarov, vybrata caga a klop klop u starsich ludi nema rýchly progres. Bol teraz na kontrolnom CT a znova klop klop, dobre aj onkomarkery aj ziadne na orgánoch metastazy
@lizatko1009 ďakujem pekne. Klop klop klop nech sa mu darí aj nadalej 😊
Nechcem ta strasit ani nič, len môjmu dedovi tak pod tlakom v lakti a hornej časti ruky mal opuchnute bolave miesto a nakoniec to bol zhubny nador vazivoveho tkaniva.