Dobrý deň už asi niekoľko dní mám opuchnutú ľavú stranu krku neviem či to je uzlina alebo to mám z cvičenia keď som dvíhal na trapezy neviem bol som u doktorky dala mi brať penicilín tak ho beriem ale keď to neprejde tak v pondelok idem na krv ale neviem lebo vôbec ma to neboli keď to chytím skôr keď niečo robím z krkom cítim tú spuhnutosť.atd ... Tak sa chcem ešte spýtať tu čo by to mohlo byť skôr .
uzlina,cysta,nezh. nádor...syn mal z mononukleozy,ale to je aj horúčka a bolesť hrdla pri tom...a ešte na tbc sa môže robiť odber...a opýtaj sa na možnosť obkladu na to....čo ako a či vôbec ti povie dr...len nerozumiem tomu penicilínu "pre istotu",no ale dr asi vie čo robí /som zdravotník/
Uzlina, nieco ta obchadza alebo telo bojuje s virusom. Chvilu sa setri a zmizne
Dnes som bol u doktorky tak mi nakoniec ani krv nebrala povedala že tonjebuz lepšie že mám dobrat penicilín a potom keď to budem brať mám prísť ale povedala že to budem mať najskôr cvičenia možno že som si to natiahol alebo také niečo ....
@banan313 prišli ti na niečo?
@banan313 a ešte som zabudol dodať že minulý mesiac mi brali kvôli angine krv a mal som všetko ok .