Kočky čaute, potrebujem radu . Dopredu poviem že idem na pohotovosť len chcem byť pripravená na to čo to može byť …
V noci som sa zobudila na extremny krč v lýtku, to pochvílke polavilo a zaspala som naspať . Ráno som vstala a noha cela opuchnutá boľavá . Zaniesla som syna do školky uspala malu a keď som si sadla všimla som si že noha je sfarbená do fialova aj nehty … Volám obvodnej a tá že nech to silno obviažem .. Okay obviazala som , bolesť neprešla opuch tiež nie akurat už nebola modra .. Trpnu mi prsty už aj na ruke nie len na nohe a strašne ma pichá v stehne a lýtku … Prosim vas čo by to mohlo byť ? Ďakujem
Aj hlboká trombóza. Rovna čiara na pohotovosť, hneď. Nerob brušný lis, netlač na stolicu. Nerob drepy. Nech ta obuje niekto iný.
@lusyc no ja som ešte v praci nedali mi volno tak len cakam kym zavrem a letim do borry
@sandra3003 veru, tromboza.
ako to vyzera
@alickapusinka Najprv bola taka do fialova a teraz ostali len prsty žlte.. Rano bola taka opuchnutá teraz už našťastie taka velka neni
urcite zobrat moc skontrolovat aj oblicky
@sandra3003 urcite to chce lekara, aj mu foto ukaz.
Preboha je to mozne??V sekunde by som bola na pohotovosti
Uz si mala byt na pohotovosti. To vyzera na trombozu … nemala si ist ani do roboty… a na pracu sa vykasli, ked sa uvolni a pojde do obehu, moze byt po tebe 🤷🏻♀️
@sandra3003 drzim palce daj vediet ako si dopadla.
Och TY nič nečakaj a chod čím skôr vydno že je tam veľký problém.Držim palce napíš ako si dopadla čo to bolo.
@sandra3003 😳 a s týmto si celý deň fungovala? Držím palce, napíš ako si dopadla.🍀
drzim palce
@sandra3003 veru treba dávať pozor na rombózu.Mamina isla neskoro,žial jej museli amputovať nohu.Ale ona mala aj horúčku. 3 dní.
@sandra3003 juj, to je veľmi škaredé. Určite si mala hneď ísť k Dr. Držím palce!
@sandra3003 napíš, ako si dopadla a čo to je.
Ako si dopadla?
Ako neviem s takýmto problémom čakať kým skončím v práci ????
@sandra3003 .
@sandra3003 pošli fotečky bbg
@sandra3003 dufam, ze si ok
@sandra3003 ako sa máš?
Tromboza
Otázka života a smrti
Mala som rovnaké
Zachránili má za 5 min 12 už v plucach 🙈
@dankagirl a preco to vzniklo? udreli ste sa?? mate vyssiu zrazanlivost krvi? ci co povedali ako vysvetlenie
Nehyb sa viac ako ze otvoris dvere a volaj 155. Nech pridu. Dalej sa nehyb, nic nerob. Kym nevylucia trombozu. Tento postup som zazila v nemocke pri podozreni na trombozu nohy. S tymto neni sranda
Panecku a s takou nohou si sa vybrala do prace? Och, snáď si v poriadku
Ja len dúfam, že si v poriadku a nemáš emboliu 🙏
ahoj tak ako si dopadla čo TI je nakoniec.
Obavam sa,ze to nedopadlo dobre.
@sandra3003 môže to byť povrchová trombóza, určite to ries