V nedeľu a pondelok som mala na sebe čižmy na opätku. Všetko bolo v pohode, na tie čižmy som zvyknutá, lebo minulý rok som v nich chodila celú jeseň aj zimu každý deň. Majú cca 5-7cm opätok. Avšak včera ako som prišla domov, začala ma jedna noha bolieť v členku a na vrchu a boku chodidla. Ignorovala som to, no dnes som mala na sebe botasky a nemozem na tu nohu už ani dostúpiť. Mám ju celú napuchnutú. Išla by som aj ku doktorke, lenže ja som tam teraz bola dosť často keďže som mala všelijaké zápaly chrípky a angíny cele tri mesiace v kuse. Kvôli tomu som vymeškala dosť veľa v škole, čiže by som bola rada, kebyže sa to dá niak vyliečiť doma, aby som mohla byt v škole každý deň. Neviete čo na to? Mám si to zviazať ovínadlom, alebo si to mám nechať na voľno? (Študujem Praktickú sestru, čiže si to viem obviazať ako by mi to obviazali aj v nemocnici)
Trombóza?
@viktoria2034 ahoj, dr to musi vidiet, ja som tak raz dosla v piatok z prace domov a opuchla mi noha, bolel clenok, bola som u obvodnej, chirurgia, rtg, 2 tyzdne pn, chirurgia, rtg,sono, 3 tyzdne pn a potom som este dostala aj vyplatene zo zivotnej poistky :D
Toto radsej ukazat lekarovi, mne to znie ako tromboza.
moze to byt aj unavova zlomenina
Ked na nu nevies uz ani dostupit, to uz by som dr fakt nezanedbala. Je to smola ked si vela meskala, ale toto znie blbo :(. Alebo teda skus octanovu mast, ale to nie je ziadna rada za milon. Aspon dr zavolaj, napis, odfot