Od 05/2018 mám opuchnuté oči, hlavne spodné viečka. Na ľavom hornom viečku mám vysušenú pokožku až páli a je tam červený fľak. Na kožnom mi dr. povedala, že to alergia zo slnka určite nie je. Tento problém som nikdy nemala, až tento rok. Skúšam už mastičky od kožnej akéhokoľvek druhu a keď si akúkoľvek nanesiem páli ma pokožka na horných viečkach. Čo sa týka spodných viečok sú úplne červené a tiež opuchnuté, akoby podliate vodou.
@zuzanka560 co ocna?
mam to iste,nemenila si sampon alebo kozmetiku?Mne kozna dala zyrtec a mast ophtalmo hydrocortizon ten sa moze len 14 dni pouzivat lebo su to kortikoidy.Este mi dala zarabanu masticku leniens a pomaha ale raz zacas musim pouzit ten kortikoid je fakt ze som zmenila sampon objednala som z avonu a ja som dost hakliva na kozmetiku tak som zasa presla k obycajnemu
A taktiez mi pomohol obklad s cierneho caju
Ďakujem kočky za rady. Už mi kožná predpísala vodičku a robím si obklady 2x denne a ešte k tomu mastičku Elocom.
@zuzanka560 možno alergia na niečo (nemusí byť zo slnka). Skús si kúpiť v lekárni mastičku Vitapos a s ňou natierať. A zbehni k alergológovi. 😊 Držím palce.