Ahojte, chcem sa spýtať či z vás niekto nemal problém z opuchom v podpazuší na jednej ruke . Keďže mi to už 2mesiac trvá , bola som aj na vyšetrení u gynekológa aj na sone no dokopy som sa nič nedozvedela tak som chcela vedieť či sa stým niekto stretol. Zo Sona mám v správe napísané " bilat sa zobrazuju ojedinele ovalne tuk. deg. LU velkost cca: 12x4mm". Viete mi poradiť kam stým ďalej ?
@monikavalova hm ja to mám pod jednou pazuchou od puberty, na nič sa neprišlo...že vraj je to tuk alebo prsná žlaza... a pod druhou sa mi to isté spravilo počas tehotenstva...tak isto sa na nič neprešlo...vždy počas prehliadky to prezerajú ale nijak nekomentujú...chcela by som si to dať vybrať, kvôli estetickému hľadisku, no mám rešpekt kvôli lymfatickým uzlinám
@fion22 sprevádza to u teba aj bolesť?
@monikavalova keď si spomeniem, tak vlastne až bolesti má prinútili ísť k dr...mala som tam takú akoby pohyblivú hrčku...ale nič zlé to nebolo, a bolesti prešli...určite si to daj skontrolovať 🤗
@monikavalova ja to mam tiez pod jednou pazuchou, ked mam hormony splasene, tak to boli...na vysetreni nic nenasli riesila som to dvakrat a zakazdym, ze nic tam nie je...tak iba ked idem na usg tak sa furt opytam ci je to stale ok
@fion22 bola som stým v novembri a nič iba to že je to z holenia 🫣 zajtra idem znova gynekologovi.
@fairyy a na sone ti niečo k tomu povedali?
@monikavalova ze tam nemam vobec nic co by tam nemalo byt alebo bolo navyse ... ja som mala pocit, ze si to namyslam...tak som isla este na jedno inam a tam vysledok rovnaky... cas od casu to boli, ale tak ked tam naozaj nic nevidia, tak neviem
@monikavalova z holenia to isto🤦♀️...mne dokonca jeden dr povedal, že to tam mám kosť, akože kĺb 😅🤷♀️
Na chir.amb.