Opuch pri lakti po párty

27. aug 2022

Ahojteee vcera som bola na party night a dnes som si vsimla ze mam opuchnute pri lakti akoze mam zdravotne problemy ale toto ma zaskocilo 😳 z coho to je ?

miankass
27. aug 2022

Prepac za otazku, nebuchla si sa nikde nevedome? Alebo niekto teba? Alebo nevypila si nieco? A aky jr ten opuch bolestivy alebo nebolestivy, je to len opuch alebo ho sprevadza akoby aj modrina alebo podliatina?

autor
27. aug 2022

@miankass je to tak ako na party tam sa ludia hybu a buchaju do seba ale nemyslim ze by ma niekto tak buchol ze mam z toho opuch , jasne ze som si vypila ale s mierou vedela som o svete (vypila som za 2 stamprliky😅) , co ja viem na roznych miestach je malinko bolestivy ale niekde aj nie a ziadna modrina ani podliatina opuch nesprevadza

onedaynick
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. aug 2022

@onedaynick aha ? 😃 Preco by som si mala oholit ruky ? Je to snad moje telo a teba do toho nic , laskavo sa staraj o seba…dakujem za pochopenie 😉

sissy27
27. aug 2022

No keďže sme tam s tebou neboli, tak nevieme čo sa tam dialo a z čoho je opuch. Nabudúce menej alkoholu a omamných látok a budeš si pamätať 😂
Inak neviem čo je toto za slabú generáciu 🙄 my sme teda iné veci povystrájali a neriešili a tuto s opuchnutou ručičkou div to na urgent neuteká 🙈

mariaveronikag
27. aug 2022

iné zdravotné problémy Ti to nemohli spôsobiť? Možno ozaj len nejaké drgnutie...

autor
27. aug 2022

@sissy27 ja som sa normalne opytala kedze ma to zaujima , a nie nesla by som s tym na urgent akoze ziadne omamne latky som nemala a za druhe 2 male pohariky alkoholu , zase si nemyslim zeby z tych poharikov som si nepamatala co som robim 😃 ale dakujem za komentar 😉 pekny den

autor
27. aug 2022

@mariaveronikag mam problem s krcnou chrbticou ale neviem ci by to mohlo sposobit tento opuch ale ako pises moze byt za tym aj to drgnutie , dakujem

ladrona
27. aug 2022

@onedaynick ale no tak 🙂

onedaynick
27. aug 2022

no.. lebo mas velmi chlpate ruky

miankass
27. aug 2022

@onedaynick 1. Ruky sa neholia lebo ti tam narastu este vacsie chlpy a drsnejsie. Ale to adi uz vies z vlastnej skusenosti preto teraz zo ziletkou kazdy 3 den behas.

autor
27. aug 2022

@onedaynick Prosim , ak sa nepaci nekomentujem a citam dalsie temy a nezavazujem sa na tuto..preco sa najdu niekedy aj taketo primitivy ? Dobre vyjadrila si sa , spokojna si , ze si mi to napisala ? Ja nie som slepa aby som nevidela svoje chlpate ruky a kazdy je nejaky uz len teba by som chcela ci si naprosto dokonala 🙂

pallacinka29
27. aug 2022

das to este aj do skupiny Zdravotnici 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Boze, menej sa sleduj a asi aj menej sa zabavaj a pi…

mikadooo
27. aug 2022

Ahoj kolegyni raz opuchlo po jednej žúrke koleno, nič extra na tej žúrke nerobila. Keďže jej to neodpúchalo, šla s tým k dr a mala tam natrhnutú alebo odtrhnutú šľachu, musela ísť potom na plastiku myslím, kde jej to nejak zošili dokopy. Nechcem ťa strašiť, samozrejme môže to byť kľudne aj niečo iné (napríklad alergická reakcia na niečo, alebo buchnuté, atď.). Ale najlepšie keď by to do pondelka nezmizlo, zbehni s tým k dr.

autor
27. aug 2022

@pallacinka29 a co problem ? Tak asi som chcela vediet odpoved aj od dalsich , neviem preco to riesis ze som to dala aj do skupiny , realne som sa sem len prisla opytat lebo som si toho vsimla a uz je hned vada…nechcem tu rozputat hadku ale ak si si toho vsimla mohla si si to nechat pre seba a hotovo 👏🏽 A je lepsie sa sledovat akoby sa malo nieco zanedbat , nehovoriac o tom ze moze to byt nieco vazne aj ked moj pripad je z velkej pravdepodobnosti len buchnutie 😃

autor
27. aug 2022

@mikadooo dakujem velmi pekne za odpoved , ano moze to byt kludne cokolvek pravdepodobne len natiahnute alebo realne buchnute

sissy27
27. aug 2022

@miankass ufff toto je taký nezmysel že až 🙈 chlpy ani vlasy nezhustnú, nespevnejú, nestmavnú a ani nijako inak sa nezmenia holením ani strihaním. Proste nie. Keby to tak bolo, tak neexistujú plešatí ľudia, že?

heni79
27. aug 2022

@sissy27 A chlpy holením ani nezačnú zarastať, že? 😉 Isteže sa zmení ich "kvalita" i "správanie". Každá žena to pozná sama na sebe.

heni79
27. aug 2022

Daj si ľadový obklad. Mohlo ťa niečo aj uštipnúť. Mne spôsobila malá "čierna muška" v živote už 2x takú alergiu, že až. Prvý raz to riešili na záchranke - rovno kortikoidy a ATB dlhodobo. Druhý raz opäť ATB, kortikoidy a antihistaminiká. Ak by to bolelo, svrbelo, opuch narastá - choď na pohotovosť!

sissy27
27. aug 2022

@heni79 miešaš jablká s uhorkami 🙄 zarastanie je úplne o niečom inom, proste sa chlp nepretlačí cez pokožku a rastie pod ňou. Ale neexistuje, aby sa zmenil počet vlasových korienkov a chlpy / vlasy zhustli, anatómia a genetická výbava nepustí. Vlas / chlp má kužeľovitý tvar, časť, ktorá je nad pokožkou, sa prirodzene opotrebováva - rastom, ošuchovaním o oblečenie, slnečným žiarením, tým aj mení farbu. Keď ho odstrihneš / oholíš, tak pokračuje v raste tou zrezanou plochou, takže prvé dni pôsobí drsnejšie a nie je ešte nijako opotrebovaný, teda má aj svoju pôvodnú farbu. Po cca dvoch týždňoch bude rovnaký ako ten čo si oholila. Keď ho vytrhneš, rastie od korienku a na povrch sa dostáva práve tou tenkou špičkou a pôsobením vonkajších vplyvov sa opotrebováva. A takisto najlepšie živená, najsilnejšia časť je bližšie ku korienku, konček (špička) je najslabšia. Takže nie, oholením naozaj nezmeníš chlp ako taký, len sa stretneš s jeho inou časťou, to je celé.