Opuch pod okom

4. júl 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa niekto stretol zo začervenanim opuchom pod okom neboli ma to len to je opuchnute mame prve leto klimu nemavame ju nonstop pustenu a ak tak na 26-27 stupňov aby sa na byte dalo vydržať v horúčavách ... netuším z čoho mi to vzniklo či z prievanu či z klimy alebo iné..v lekárni mi dali mastičku ale moc nepomaha ak mi to neustupi pôjdem doktorke len sa chcem spýtať ak takéto niečo niekto mal čo si na to daval a pomohlo ďakujem za odpovede 🍀

ivanakal
4. júl 2024

Moze byt z klimy, ja mam po klime vzdy problemy. Toto som sice nemala, ale skus mozno aj obklady z očianky. Sypany caj kupis v lekarni. Ale teda isla by som k lekarovi co najskor.

zojazoja
4. júl 2024

Obklady z očiarky. To dokonca aj psom som dávala a zabrali.bez liekov a kvapiek. A mne na opuchy bez pričiň zelený čaj ako obklad velmi pomohol vždy. Ale sleduj to. Aby naaaahodou ti nezačal herpes očný. To nechceš.

taktotedanie
4. júl 2024

@zojazoja toto uz nikomu nerad je to blbost
Zeleny caj si davaj na “vacky”pod ocami a nie ked je opuch sposobeny nejakym ochorenim! A cajovu zmes ocianku neodporucam nikdy nevies co tam je 100% ciste urcite nie a moze to sposobit dalsiu alergicku reakciu a oko bude mat ako tenisova lopta!

taktotedanie
4. júl 2024

Aku mast si dostala z lekarne?

kittykat22
4. júl 2024

skoc ku ocnej a ona ti predpise Matrixol alebo Tobradex. Neblazni. Ak tam mas zapal tak ta z oka bude coskoro boliet tam kde mas zapal ale neskor aj hlava. Kolko mas tych oci v zalohe, ze si moze s dovolit pruser? Prave oci su velmi komplexne a citlive - chces aby fungovali na 100% svojej kapacity. Vysetrenie je bezbolestné a trva 10 minut.

zojazoja
4. júl 2024

@taktotedanie radím zo skúseností zo svojich. Asi vie ci je alergik alebo nie.

taktotedanie
4. júl 2024

@zojazoja tak si predstav ze to nemusi vediet kedze sa mozno s danou rastlinou este nestretla!
Pracujem na ocnej ambulancii a toto je ta najhorsia rada co moze clovek dat

zojazoja
4. júl 2024

@taktotedanie v poslednej vete sa pýtala kto si co na to dal a co nám pomohlo. Modry koník je laická široká verejnosť. Nie očná klinika. Takže som jej povedala co pomáhalo mne. Mne je fuk ci si to na ro oko dá alebo nie. Je to na jej zodpovednosť keďže sa pýta na MK a nie u očného lekára.

autor
4. júl 2024
autor
4. júl 2024

Už to mám lepšie

taktotedanie
4. júl 2024

No z lekarne vam dali maximum co mohli na volny predaj