Dievčatá idem si po radu min týždeň v utorok poobede ma z ničoho nič začal na dotyk bolieť krk na lavej strane pod celustou. Hlavu som predklonila a zaklonila len s bolesťou. V stredu som mala už aj problém pri dlhšom rozprávaní a začalo mi jemne mravencenie na celej lavej strane tváre, najviac pod bradou a líce, miestami az aj nad obočím. Plus dostala som teplotu do 37,5, vyhodil sa mi kútik a jemne som pod bradou opuchla. Vo štvrtok som bola u Dr ze hrdlo čisté, na lymfatické uzliny sa jej to nezdá, skôr slinne žľazy ale tie tiež keď vizuálne kontrolovala boli OK. Keďže pred 2 týždňami som dobrala atb kvôli dakemu vírusu s vysokými horuckami tak mi žiadne nedala doteraz ešte brhlem a trocha soplim. Ze sa mam objednať k zubárovi. Tak som tak urobila idem v pondelok ale žiadny zo zubov ma neboli 🤗 viem ze mam ešte jeden kaz v stoličke pod plombou ale ten mam naplánovaný na robenie až nasl mesiac (rtg mi robili ani nie pred mesiacom a nič také strašné som v ustach nemala) 😒 rovnako mala som aj cysty pod zubami roky dozadu tie museli von a tiež mi ťahali dolné osmicky a ani raz som neopuchla. Ten opuch je jemný nieje pri dasne ale ako je krk mandle a ťahá sa ku celusti. Zub ma absolútne neboli pri striedaní horuceho/studeného ani keď ho cistim sonickou kefkou... mal niekto niečo podobné co to bolo?
@domininini dôvod na sono?
Ahoj,čo to nakoniec bolo?
Ubezpeci ta jedine sono, objednaj sa.