Vypadla nám kolegyňa z práce, na striedačku ju musíme zastupovať. Zatiaľ som bola dva krát. U nej pri kase je veľmi teplo od výroby až horúco a mne začali puchnúť prsty na rukách aj nohy, poobede bolo už také nepríjemné že ma bolelo pohnúť aj prstom aj obrúčku som si musel dať dole. Keď som si umyla ruky studenou vodou tak bolo chvíľu dobre. Je tam frmol, nedá let tak odbehnúť. Naopak keď som u seba v sklade kde je zimšie nemám žiadne ťažkosti. O pár dní neskôr keď som musela zastupovať tak zase to isté. Viete poradiť?
Veľa vody piť
Stava sa to pri horucavach, hlavne pit vela tekutin, nech nie si dehydrovana, najlepsie by bolo aj nesediet/nestat prilis dlho, ale to je asi nerealne si robit nejake pauzy a najucinnejsie je samozrejme ochladzovat sa… nejaky maly ventilator k noham alebo cosi take asi v kase nehrozi, ze?
@anavixy pijem cez 2l vody, nič čo píšeš sa nedá realizovať, možno iba nechať otvorené dvere na ulicu ale nepomôže ani to
v tom teple to je normálne.. na tých obrúčkach to puchnutie najviac vidno... v zime ti môže až skĺznuť a v teple ju nedáš dole a ruky máš ako obor.. :D poznám to..
Veru nepomoze, nuz tak… ak tam musis chodit a neda sa to nejako vymenit, tak len vydrzat 🙈
Poobede mám bolesti keď ťukám do kasy, ťažko sa mi chytá tovar(pekárenské výrobky) .Asi ani vám by sa nepáčilo kebyže predavačke vypadnú rožky či koláč a predala také čo boli na zemi
Píla si dostatok vody?