Ahojte. Ide o môjho dedka. Pred tromi dňami si vraj nejako zle kľakol na zem a niečo mu tam ruplo. Opuchlo mu koleno, no opuch trochu ustúpil, zato opuchlo lýtko a spravili sa mu modriny na kolene aj na chodidle z bočnej vnútornej strany. Vraj ho to mierne pobolieva. Natiera to Heparoidom. Len chcem vedieť, či sa takto náhodou nemôže prejavovať trombóza alebo či je normálne, že keď sa zraní pri kolene, či môžu vzniknúť hematómy aj inde na tej nohe? Ak to do pondelka neprejde, pôjde k lekárovi. Vďaka! 🙂
Moja mama tiež spadla na koleno, o par dni jej zmodreli prsty na nohách. Išla s tým k Dr, tiez som sa obávala trombózy. Dostala nejaké lieky a maste na to, takze určite radšej vysetrit.
neviem o ako stareho cloveka ide ale stary ludia maju slabe steny ciev staci aby sa lahsie udrel a praskaju urcite treba ist k dr pozriet aj koleno aj tie cievy, aby sa to nezhorsilo a neostal casom nechodiacim co je najhorsie pre stareho cloveka ☹ drzte sa
@slniecko_12 ako to dopadlo? Ja som vo štvrtok spadla na koleno a včera po 5 dňoch sa mi urobila podliatina na členku z vnútornej strane aj to mám opuchnuté ale vôbec to neboli
Urcite k lekárovi. Niečo podobné mal môj dedko a dopadlo to zle...