Ahojte poraďte mi som 4den po sekcii do teraz mi vôbec nie opuchli nohy až dneska pred chvíľou ale iba jedna ľava sestrička povedala že je to normálne že to tak býva po sekcii strašne sa bojím zajtra máme ísť doma.
@danyelia no neviem povedala kým nepríde tých 6tyzdne a potom bude poriadku Lebo ja mala aj v tehotenstve opuchnuté nohy
Prečo sa neriadiš tým čo hovoria lekári? Veď oni to vedia oveľa lepšie na základe svojich skúseností. Či lepšie je sa zbytočne stresovať? To ti určite neprospeje.
Nie je to normálne a ries to s lekárom.rano by mal prísť na vizitu a ak nepríde.tak si ho vyziadaj.
Je to úplne normálne, ja som týždeň po sekcii a mala som také opuchnuté nochy ze až.. v tehotenstve vôbec.. a každý jeden lekár ktorý prišiel na vizitu mi povedal ze je to ok, že to počas šestonedelia odozneje..dnes už je to lepšie čiže treba len vydržať.. 🙂 ale pre svoj klud sa spýtaj ráno na vizite..
Je to normálne, ale nie, keď opuchn len jedna noha pýtaj sa lekara
Ja som rodila prirodzene a nohy mi opuchli na druhý deň a držalo sa to 2 týždne. Všetci doktori aj sestričky to videli a výsledok- 40 týždňov ste boli tehotna tak nechajte telu 6 týždňov na zotavenie - úplne normálna vec ze nohy opuchnu aj po pôrode.
@luccija beriem aj clexan
Odpuchnu. Ja som mala.aj v tehotenstve stihle nohy a po sekcii opuchnute asi 10 dni. Zacnes sa.hybat viac, aj nohy odpuchnu
Ahoj, no neviem, ale ak Ti sestrička povedala, že je to normálne a takto to býva po sekcii, tak sa nemáš čoho strašne báť, do zajtra možno aj odpuchnú...