Chcem sa spýtať,prosím vás neviete o čo sa môže jednať?na lavej pazuche sa mi spravil akokeby taky opuch nad povrch a pod ním to mam trošičku tvrde.......prekonala som pasovy opar pod prsnikom,práve toto podpazušie ma hrozne bolelo,bolest neskor ustúpila a teraz zasa zacala s tým, že som si objavila dnes nad povrch koze taky akokeby opuch aj zboku si to vidím ze to vyčnieva no a keď si to chytím pod tým cítim také ako som spomínala trošičku tvrde .......viete niekto o čo by sa mohlo jednať?sono prsnikov som mala robene aj s podpazušim pred necelými dvoma mesiacmi.dakujem za odpovede
@marhulka13 veru áno a v lete hlavne,uz naozaj nechapem co sa mi to tam robí mala som ten pas opar pod prsnikom a proste z toho má bolelo podpazušie tak neviem ci to s tým ma súvis alebo ako a ono mi to tak z boku vidno taky opuch menší a pod tým take trošičku tvrde mam akokeby do guľata alebo tak nejak
Koľko dozadu si mala opar? Nemôže to byť uzlina?
@domka222 no opar sa mi spravil koncom júna a liecila som tbl niekedy do júla uz neviem do kolkateho presne
Ja som mala na krížoch. Teda v počiatočnom štádiu ešte nasadené antivirotiká. Čiže sa nerozvinul na veľkú plochu. Ale uzliny na slabinách som mala dosť veľké aj po bezprostrednom doliečení. Skús ísť za dr nech spravia sono
@domka222 sono prsnikov a podpazusia som mala robene na konci mája a všetko v poriadku bolo no ja som mala ten opar len pod prsnikom a nebol až tak hrozne veľký ešte min po ňom ostali také fliačky no a podpazušie ma toho hrozne na dotyk bolelo a potom chvíľku dobre a zasa začalo a dnes som si všimla uz zboku na tom podpazuší taky menší opuch a pod tým som skúšala tlačiť prstom q mam to tam také tvrdšie nie nejak moc veľké
@domka222 a bola si na Sone? A za koľko ti tieto uzliny odozneli ?
Nie,nebola. Ja som si bola istá, že je to z oparu. Ani ja som nemala veľký. Presne ti nepoviem,ja som to mala viac ako polroka dozadu,tak si nepamätám. Alebo si choď dať urobiť aspoň sono na priamu platbu,ak nechceš ísť k dr.
@domka222 takže si to ani nijak neriešila? Ani s obvodnou aspoň? Aj som chcela na sono k sukromnikovi mal mi dat vedieť termín ale akosi sa neozval vôbec
@domka222 a chcem sa ešte spýtať aj ta bolelo pri tých uzlinach alebo si mala len väčšie? Ze ako si to na ten dotyk cítila ci tiež také tvrdšie a tiež nad povrch kože opuchnute
Ako mierne bolestivá cca 1,5 cm hrča pod kožou. Nie,neriešila. Je aj dané, že po chorobe ak sa uzlina nezmenší, nestratí do 2 týždňov,je namieste ďalšie ich vyšetrenie. Ale keďže tebe sa stratila a znovu objavila,išla by som s tým čo najskôr
Mne sa to vytvorí ak sa veľmi spotim a ofukne ma. Potom ani ruku neviem zdvihnut
@domka222 ja som ju najskôr nemala len bolesť podpasusia som mala až teraz sa mi spravila takto prvý krát
@marhulka13 áno presne takto aj ja keď som zdvihla ruku bolelo
Nepotis sa?