Opuch ľavej nohy

30. aug 2024

Ahojte som po pôrode,ale mám taký problém neviem či to je normálne mám opuch ľavej nohy picham si clexan0.4 mám trombofíliu
Neviem či to riešiť alebo to zmizne

micusa2222
30. aug 2024

nechceš to riešiť s odborníkom ?

riyadh
30. aug 2024

Isla by som k dr hned, ak je to len jedna strana.

lilke
30. aug 2024

Nemala si cisársky? Kamarátke tak rezom prerušili lymfatický systém, puchne jej ľavá noha. Pomáha jej iba šport: bicyklovanie, dlhšia chôdza, korčule (ak si ich teda je schopná obuť),... Po športe noha odpuchne. Totiž lymfa sa jej teraz kvôli prerušeniu iba takto môže odbúrať. A toto jej viac ako 10r. po pôrode povedal a poradil šport jeden neurológ, dovtedy si ju posúvali.

3petka
30. aug 2024

určite hneď k dr. Mne na hematológii vraveli, že ak by sa mi niečo také stalo tak hneď vyhľadať lekára. a predpokladám že si ešte v pôrodnici, tak šup niekomu povedať.

simca06022011
30. aug 2024

minimalne to treba ukazat lekarovi, spytat sa, hlavne ak mas nejake komlikacie, pre nieco si ten clexan pichas. Ja som mala po porode taketo nohy, ani slapky som si nevedela obut. Musela som to doslova rozchodit. A potom roky mi lava noha trosku opuchala (viac ako prava, ale nic hrozne, neobtazovalo ma to). Ono ak by bolo urgentne zle, tak myslim, ze noha by bola leskla, horuca a taka no uplne napnuta koza, neviem to opisat. Ale to nviem ci je tak. Opytaj sa dr.