Chcem sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s opravou zubov pod narkózou a naraz všetky...nie som si istá či toto môj zubár robí (predsa len starší pán už asi aj dôchodca) a mňa fakt nebaví sa tam drndať po jednom zube....nemám na to čas, vymeškávať v práci poväčšine uprostred dňa (plus zubára mám 30 km od roboty takže idem do práce, zubárovi a rýchlo naspäť) čiže prejazdím....chcela by som fakt všetky naraz. vie mi niekto povedať či sa to dá, kde ak máte skúsenosti a cenovo?
@domca1408 kolko ich treba opravit?
Narkoza a cely proces Ta vyjde draho, ze radsej by som chodila po jednom.Okrem toho nerobi to kazdy lekar ved treba anesteziologa...mne zubar robi vzdy 2 plombuje, cisti kanaliky...lieciva vlozka.Ved mozno Ti ich bude treba liecit a tak ci tak pojdes viac x.
no zväčša to budú kazy a tipujem cca okolo 6....podotýkam že nebolí žiadny...našťastie....ale ako zubárov sa aj bojím mám nervy vždy ked tam idem....bez injekcie sa ma ani nedotkne a uprimne aj tie injekcie zvládam len tak tak...fakt by som to chcela mať za sebou na jeden šup
je mi jasné, že to nebude stáť 50 eur....mám na to okolo 1500 odložené myslím, že do toho by som sa mohla vmestiť...ale neviem kde a či tu má dakto skúsenosti...
Na robenie kazov ťa do narkózy nedajú. Dajú ti iba lokálnu anestézu. Dohodni sa so svojim zubárom. Keď už nie všetky tak skús 3 a 3. Teperiť sa tam 6x a vždy platiť za lokálne umrtvenie je fakt hlúposť. Obzvlášť ak to máš 30 kilometrov.
@domca1408 ved niekam napis nech Ta informuju o postupe.Ale, ak Ti netreba vysekavat zlomeny zub ci trhat x kusov nesla by som do toho.Aj narkoza ma svoje rizika plus, ked ide "len" o kazy das si injekciu neexistuje, aby Ta to bolelo😆
Este existuje sedacia, rajsky plyn, mozu Ti dat liek na ukludnenie nech nemas taky strach..a neviem ci to vobec robia iba pri kazoch.
Potrebujes predoperacne u internistu anesteziolog stal pre malw dieta 300 eur plus vsetky zakroky 650 eur platili znami za dieta.
Tie peniaze si vies uzit lepsie😀 teraz nebolia, ale ries to cim skor...zapali sa Ti nerv a koniec
@domca1408 Záleží od toho, čo ti bude opravovať. Ak sú to kazy, to sa dá všetko naraz. Sú ale zákroky, ktoré sa naraz robiť vysoko neodporúča