Dnes som bola u zubára a miestom spokojná váham či reklamovať alebo sa to čistením upraví ? U zubára som nič necítila umrtvene som to mala a ani jazykom na dotyk som nič necítila
Vôbec to nieje upravené a pri rozprávaní my to vaši je to ako smirgel
Samozrejme, ze ano. Nech to obrusi.
Mne moj vzdy hovori ze ked ustupi anesteza a budem citit nieco nedobre nech zavolam a on to dobrusi tak aby bolo dobre.
Určite chod. Trosku ti to zbrusi. Nic viac. Same sa to asi neupravi. Bude ta iba boliet jazyk, lebo budes po tom stale prechadzat. 🙂
Btw ako si mozes mysliet ze cistenim obrusis tvrdu bielu plombu?
@tomi97 Vzdy ked som u neho - ci robi plombu, ci robi dentalnu hygienu, cokolvek, tak povie ze keby nieco nebolo ok, tak mam zavolat a prist - opravi, skontroluje, dobrusi a pod.
Menil mi napr amalgamove plomby z detstva za biele. Alebo plombu ktora sa po 10 rokoch odstiepila. Zuby si cistit viem a cistim, kazda navsteva zubara neznamena vzdy novy kaz.
@tomi97 no ja som mala takmer vsetky zle a umyvam si zuby aj 3x denne . Beriem od malinka spreje na astmu+ mam zvysenu kazivost zubov. Vobec to nemusi byt len hygienou.
Ďakujem za odpovede áno od Liekov mám zle zuby a bielu plomby na predných po prvý krát
mne to pride akoby tu plombu fotokompozit zabudla na zaver zalakovat aby to bolo hladke...urcite s tym chod naspat
za mna - ano ist