Dievcata, mate niektora za sebou tuto operaciu? Ja mam na oboch kolenach opotrebovany meniskus a dr. mi navrhol operaciu. Chcela by som vediet, ci ste niektore na takejto operacii boli a ako ste boli spokojne. Prestali potom bolesti?
@mickao Ja mám operované obe kolená a na ľavom oba menisky 😝 Záleží na tom,čo znamená "opotrebované" ja som ich mala prasknuté a napr, na ľavej nohe mi z káždého niečo odstránili a zbytok nepoškodeného nechali..robili mi to artroskopiou..na obed na robili,večer už som bola doma 😝 treba po operácii dobre cvičiť,aby sa to čím skôr rozhýbalo....ak máš poškodené menisky,sami sa Ti neopravia a môžu Ti poškodzovať zbytok kolena..laicky povedané 😉
Kolená na nebolia,párkrát do roka si nasadím Condrosulf a začala som bicyklovať,nech sa aj kolená troška snažia 🙂 🙂 🙂
@mickao Mne tiez uz hrozila operacia...lenze potom som otehotnela, takze som nemohla byt operovana. Tehotenstvo vsetko vyriesilo...koleno je ako nove 🙂 Inak mna vsetci od operacie odhovarali...vraj uplne krajne riesenie...moze to byt potom este horsie...