Opotrebovaný meniskus - operácia

mickao
24. okt 2014

Dievcata, mate niektora za sebou tuto operaciu? Ja mam na oboch kolenach opotrebovany meniskus a dr. mi navrhol operaciu. Chcela by som vediet, ci ste niektore na takejto operacii boli a ako ste boli spokojne. Prestali potom bolesti?

sophie32
24. okt 2014

@mickao Mne tiez uz hrozila operacia...lenze potom som otehotnela, takze som nemohla byt operovana. Tehotenstvo vsetko vyriesilo...koleno je ako nove 🙂 Inak mna vsetci od operacie odhovarali...vraj uplne krajne riesenie...moze to byt potom este horsie...

janka2273
26. okt 2014

@mickao Ja mám operované obe kolená a na ľavom oba menisky 😝 Záleží na tom,čo znamená "opotrebované" ja som ich mala prasknuté a napr, na ľavej nohe mi z káždého niečo odstránili a zbytok nepoškodeného nechali..robili mi to artroskopiou..na obed na robili,večer už som bola doma 😝 treba po operácii dobre cvičiť,aby sa to čím skôr rozhýbalo....ak máš poškodené menisky,sami sa Ti neopravia a môžu Ti poškodzovať zbytok kolena..laicky povedané 😉
Kolená na nebolia,párkrát do roka si nasadím Condrosulf a začala som bicyklovať,nech sa aj kolená troška snažia 🙂 🙂 🙂

mickao
autor
27. okt 2014

@sophie32 Ja som tiez otehotnela, ked ma to najviac bolelo. Ked bol uz maly na svete, tiez ma to akoby zazrakom prestalo boliet, no asi rok po porode som na jedno koleno spadla, tak teraz ma boli len to jedno. Citim bolest aj v spanku.