Oplatí sa mať doma inhalator?

dettilv
29. sep 2024

Ahojte. Oplatí sa mať doma inhalator? My sme to doma nikdy nemali, neboli sme chorlavi ale teraz mám malé deti ja, majú nádchu a tak tak rozmýšľam nad tým.

dori2
29. sep 2024

@dettilv podla mna ano. my inhalujeme aj dospeli aj deti, tiez podla mna siper je pridat konvickovanie nosa a difuzovanie olejov ;)

mane01
29. sep 2024

@dettilv moje deti inhalovali od malicka, ale ziadny inhalator sme na to nepotrebovali. Hrniec s horucou vodou, do nej bylinky alebo sol a uterak na hlavu. Je to inak super vec pri nadche. Ked boli uplne malinki, inhalovali sme takto spolu, potom uz ako skolkari to zvladali normalne sami.

3009
29. sep 2024

@dettilv inhalátor využívam na inhalovanie hlavne vincentky. Rozdiel medzi inhalovaním cez inhalátor a inhalovaním nad parou je to, že tu inhaluješ studený vzduch a nad parou horúci vzduch, čo pri zápale priedušiek je nevhodné.

ddanike
29. sep 2024

@dettilv inhalator je vraj dobry skor pri kasli ako pri nadche. My mame a vyuzivame. Pri nadche skor preplach nosa

biglovemom
29. sep 2024

Zamna zbytocne.mam doma, pouzite 1x za 6 rokov(bronchitidy mavala)
Treba mat doma vlhsie ked su deti chore.

nikaeli
29. sep 2024

Práve inhalujem 😛 pred chvíľou skončil syn. Kúpili sme ho v čase kovidu, používame naozaj často.

vevebono
29. sep 2024

Môj chlapec mal ťažké priebehy laryngitidy a pomohol nám neskutočne. Dodnes sa využíva

slavomira236
29. sep 2024

@dettilv mame zo zaciatku sme pouzivali.potom som zistila ze pri kasli kaslalu este viac a pri olnom nose nam to tiez nezaberalo na slustenie hlienov. Zacali sme preplachovat nos to trvalo sekundu a bli to na sople ucinnejsie rychlejsie. Takze inhalatir uz stoji v skrini. Dcerka mi pri tom sediet nechcela ani stale davala masju dolu..a este 3krat na den to rozkladat cistit..

dankanka
29. sep 2024

@dettilv pri detoch nachylnych na zapaly priedusiek, zvacsenych mandliach, laryngitide..urcite ano. Nas to velakrat zachranilo od horsieho priebehu ochorenia, vyspali sme sa..kupili sme ho za 9e vo vypredaji v rakuskom hoferi.

maminkadeticiek
29. sep 2024

Definitivne ano.K detom maximalny pomocnik.Nielen na liecenie ale obzvlast preventivne.S maskou na horne dychacie cesty,naustok na dolne dychacie cesty,skvela investicia.Mame Omron.A velmi odporucam aj krhlicku.

mamickalisticka
29. sep 2024

Tento vynález milujem, pomáha na sople, kašeľ 👍🏽 dlho som ho nepoužívala, ale už používame pravidelne, doma v obývačke vyložený 10 mesiacov z roka. Deti si ho už sami zapínajú (3ročne). Máme omron, je drahší, ale je v ňom aj nosová sprcha.

dettilv
autor
29. sep 2024

Baby ja vlastne ani neviem ako sa robí sa robí ta nosova sprcha🤭videla som video ale to je asi všetko. Tiež sme to doma nerobili. My sme boli málo chorí 👏